Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

"Nem is álmodhattam volna jobb visszatérésről"

A hosszú sérülésből visszatérő Balog Judit nyerőembernek bizonyult a Békéscsaba ellen.
Nem is álmodhattam volna jobb visszatérésről

Tavaly nyáron a felkészülési időszakban szenvedett súlyos térdsérülést az SZKKA 25 éves kapusa, Balog Judit, aki hosszú idő után szombaton, a Békéscsaba elleni győztes meccsen tért vissza. Méghozzá nem is akárhogyan, a második félidőben számos fontos védést, nagy bravúrt bemutatott, ezzel hozzájárulva csapatunk sikeréhez. Az ukrán válogatott hálóőrt a fantasztikus visszatéréséről kérdeztük.

Balog védéseit IDE KATTINTVA nézhetitek meg!!!

- Egész héten nagyon koncentrált volt a csapat, érezni lehetett az edzéseken is, hogy mindenki tudja a feladatát és hogy mi vár ránk. Örültem, hogy ilyen hosszú kihagyás után a múlt héten már én is teljes erőbedobással együtt készülhettem a csapattal. Nagyon izgultam, hiszen ez volt az első tétmérkőzésen a Szombathely kapujában, és éppen akkor, amikor az NB I-ben maradás a tét. Tudtam, hogy ha együtt csapatként szívvel játszunk, akkor nem lehet baj. Nem is álmodhattam volna ennél jobb visszatérésről. Hálás vagyok érte Istennek, a csapatomnak és köszönöm az edzőimnek a bizalmat, amit megszavaztak nekem, hiszen ez egy rendkívül fontos mérkőzés volt, én pedig a pandémia, valamint a sérülésem miatt egy év, két hónapja nem léptem pályára tétmeccsen. Volt bennem egy kis félelem, ami érthető ilyen sérülés után, de amint pályára kerültem, mindenről megfeledkeztem és igyekeztem a tudásom legjavát nyújtani – fogalmazott Balog Judit, aki szerint óriási akarattal játszott a csapat a Békéscsaba ellen.

- Csapatként tudtunk szívvel játszani, mindenkiben hatalmas győzni akarás volt, aminek nagyon örülök, hiszen az életünkért és a jövőnkért küzdünk.

-NB I-es csapatunk szerdán az Érd vendégeként folytatja, majd vasárnap az Alba Fehérvár ellen zárja a szezont hazai pályán. Négypontos hátrányban természetesen mindkét mérkőzésen győzni kellene, de a sorsunk már nem csak a saját kezünkben van.

- Nagyon nehéz mérkőzés lesz mindkettő, de nem kérdés, hogy győzni akarunk és hiszem, hogy ezt meg is tudjuk valósítani – zárta szavait Balog Judit.

ÉRD – Hungast Szombathelyi KKA

K&H Liga, 25. forduló

Érd Aréna, szerda, 16:00 Jv: Felhő, Öcsi