Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Nem járt ponttal a túra

A Nemzeti Kézilabda Akadémia ifjúsági és serdülőcsapata is jobbnak bizonyult az élvonalbeli bajnokságban a mienknél.
Nem járt ponttal a túra

A serdülő mérkőzés előtt sajnálatos atrocitás zavarta meg a játékosainkat, ugyanis alapemberünknek, Tamási Katának nem fogadták el a sportorvosi igazolását. Hozzá kell tenni, jogosan, ugyanis rosszul lett kiállítva a papírja a sportorvosi rendelőben… A kiváló játékosunk hiányában is (vagy pont érte!) a lányok nagy elánnal vetették magukat a küzdelembe, és az első félidő feléig fej-fej mellett haladtak a csapatok. Aztán több hiba csúszott a játékunkba, ami 4 gólos felidei mínuszhoz vezetett. A második játékrészben még többször megközelítettük az ellenfelet, de már a fordításra nem volt esélyünk. Valamennyi lány pályára lépett, mindenki megtapasztalta az ilyen sebességű játékot.

Pődör Zoltán így értékelt:
– Sajnos elveszítettük egyik legjobb játékosunkat, így nehéz helyzetbe kerültünk a mérkőzés előtt. De büszke vagyok a lányaimra, mert egyetlen percig sem adták fel a mérkőzést. Mindenki harcosan lépett a pályára, egy kicsit „Kétiért” is játszottak! Gratulálok az ellenfélnek, de le a kalappal a csapatom előtt!

 

NB/I-es ifjúsági mérkőzés:

NEKA–Swietelsky-SZKKA 39–19 (18–12)

Swietelsky-SZKKA:  Bognár Franciska, Kozma Adrienn 1, Cser Dóra 12/3, Csépke Dominika 2, Dénes Alexandra 1, Csapó Adrienn 1, Bódi Virág 1, cserék: Lőrincz Brigitta, Szuhogyi Laura 1, Kovács Tímea, Kulcsár Dorottya, Bársony Dóra, Málovics Dorina, Szmolek Appolónia, Tamás Panna, Marton Adél. Edző: Józsa Krisztián.

 

NB/I-es serdülő mérkőzés:

NEKA–Swietelsky-SZKKA  28–20  (14–10)

Swietelsky-SZKKA: Pődör Blanka 9, Győrffy Luca 1, Sámson Petra, Horváth Anna 6, Lőrincz Brigitta, Farkas Hanna, Juhász Anna, Farkas Nerina 1, Lakatos Lizett 2, Dobos Dorka, Horváth Lilla 1, Wágner Dóri. Edző: Pődör Zoltán.