Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Nem sokon múlt a Bravúr!

Ezen a héten a kiemelt serdülő bajnokságban vendégünk a nemzeti kézilabda Akadémia csapata volt! Ahol az ország minden területéről válogatott 2001- 2002-es játékosok alkották zömében az ellenfelet!
Nem sokon múlt a Bravúr!

Az első negyed órában egy kicsit megszeppenve fogadtuk a vendégeinket. Majd ezt követően magunkra találtunk és magunkhoz is ragadtuk a vezetést egy kis időre, majd fej-fej mellett haladva értünk el a félidőig. Ahol döntetlen volt az állás (13:13).

 

Félidőben kicsit meg is nyugodtunk és félig meddig zsebünkbe érkeztünk a mérkőzést, ami hibának bizonyult! Második félidő első két és fél percében négy nullás szériát produkált az ellenfél, amely kihatással volt az egész mérkőzésre. Innentől futottunk az eredmény után a NEKA-nál volt az előny! Még feljöttünk néhány góllal, de már nem sikerült meg fordítanak az eredményt és a Nemzeti Kézilabda Akadémia csapata megérdemelten nyert.

 

Pődör Zoltán:,, Nagyon jó ellenfelet fogadtunk itthon! Az elején egy kicsit megszeppentünk viszont úgy gondolom, hogy utána méltó ellenfelei voltak voltunk NEKA -nak! Büszke vagyok a lányaimra mivel, mint sebességben, mint akaraterőben mai napon nagyot alkottak!

 

Kiemelt Serdülő Bajnokság

Szombathelyi KKA - NEKA 26:30 (13:13)

Pődör Rebeka 6, Lőrincz Brigitta Farkas Hanna, Pődör Blanka 11, Lakatos Lizett, Horváth Anna 1, Győrffy Luca 2, Juhász Anna, Farkas Nerina 2, Szentgyörgyvári Lia, Tamási Kata 4, Wágner Dóri, Tóth Nóri, Horváth Lilla, Sámson Petra, Szekér Petra.