Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Nem volt kérdés: magabiztos hazai győzelem a Szeged ellen

Nem volt kérdés: magabiztos hazai győzelem a Szeged ellen

A kiváló szezonnyitó és két idegenbeli siker után veretlenül és negyedik győzelmünkre készülve vártuk a szombat esti, PC Trade Szegedi NKE elleni hazai bajnokit a Haladás Sportkomplexumban. Az újonc szegediek ellen az első perctől igazi esélyesként léptünk fel. Remek labdaszerzések utáni villámgyors gólokkal léptünk el folyamatosan a vendégektől, az első negyedóra végén már 7 góllal, 13-6-ra vezettünk. Hiába a szegedi időkérés, Csatlós védesei után a túloldalon záporoztak a találatok, hajszál híján már 10 gól volt a különbség az első félidőben, de a játékrészt a vendégek találata zárta, így 23-15-ös állással vonultak pihenőre a csapatok.

A fordulást követően Christe mutatott be két szép védést, a vezetésünk így pedig gyorsan tízgólosra duzzadt. Túlságosan komoly izgalmakat nem tartogatott a mérkőzés, a Szegednek nem volt ellenszere a játékunkra. A folytatásban egyre nagyobbra nyílt az olló, remek hangulatot varázsoló szurkolóinkat pedig helyenként látványos megmozdulásokkal és szépségdíjas gólokkal örvendeztettük meg. Húsz perc ugyan még hátra volt, de 33-19-es állásnál végleg eldőlt az összecsapás. Az utolsó negyedórában minden játékosunk lehetőséget kapott és végül 13 góllal, 39-26-ra nyertünk a Szeged ellen. Könnyed sikerrel folytattuk tehát az első fordulóban megkezdett menetelésünket, köszönjük a mai szurkolást is!

Szombathelyi KKA – PC Trade Szegedi NKE 39-26 (23-15)

NB I/B 4. forduló, Haladás Sportkomplexum, 400 néző

SZKKA: Csatlós – Kazai 4, Pődör B. 5, Szeberényi 2, Szmolek 3, Kulcsár 4, Pálffy 3 Csere: Pődör R. 10, Dombi 4, Christe (K), Varga N. 2, Balogh P. 1, Wutschi 1, Hornyák, Böhm, Török. Vezetőedző: Vida Gergő