Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Nyári tábor: könnyed edzések és mosolygós gyermekarcok

Csütörtök délelőtt az Egyetemi Sportcsarnokban látogattuk meg a táborlakókat.
Nyári tábor: könnyed edzések és mosolygós gyermekarcok

A nyári tábor immár a negyedik napjához érkezett. A sikeres büki kirándulás után, az ELTE-SEK Sportcsarnokában Józsa Krisztián táborvezető, Vers Ákos, Farkas Heni, Szendrei Barbara és Virág Noémi edzők által tartott foglalkozások szünetében beszélgettünk a táborlakókkal. 

Az egyik legkisebb kézilabdás palánta az 5 esztendős Maráz-Gulyás Lili volt. Az Aréna utcai óvoda Katica csoportjába járó kislány az egyik legcserfesebb volt a táborlakók között. 
- A strandon a fürdés, a teremben pedig az edzések és a fogócska tetszett a legjobban, biztos, hogy itt leszek a jövő nyáron is – mondta honlapunknak Lili.

A 8 éves Jenőfi Franciska a sárvári Nádasdy iskolából érkezett és első alkalommal táborozott klubunk szervezésében. 
- A strand és a büki falmászás tetszett leginkább, ha tehetném és lenne, a jövő héten is jönnék a kézi-táborba.         

A 11 esztendős Fábián Napsugár már nem először vett részt nyári táborunkban. A Derkovits Gyula Általános Iskolából érkezett diáklány most fejezte be az 5. osztályt. 
- Nagyon örülök, hogy itt lehettem, a könnyedebb edzések után, délutánonként nagyon izgalmas programokon vehettem részt. A strandon rendezett sorversenyek és a büki kirándulás után már alig várom, hogy jövő nyáron is jöhessek – árulta el érdeklődésünkre a mindig mosolygós Napsugár.

NB I/B-s csapatunk erőssége, Virág Noémi első alkalommal vett részt edzőként a nyári táborban. 
- A gyerekeken láttuk, hogy már alig várták a tanév végét és az azt követő egyhetes tábort, ahol a szakmai munka mellett a fő szempont az volt, hogy a gyerekek kikapcsolódjanak, kipihenjék magukat és élvezzék a táboréletet. Az egy hét alatt a játék és az izgalmas programok mellett igyekeztünk hangsúlyt fektetni arra, hogy már a legkisebbeket is rendszerhez szoktassuk. Azt valljuk ugyanis, hogy, amennyiben ilyen fiatalon nem tanulják meg a rendszert, akkor később a pályán is gondjaik lehetnek – nyilatkozta weboldalunknak felnőtt csapatunk kiválósága.  

A nyári tábor péntek délután ér véget.
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK