Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Nyertesünk és családja nagyon örült a meznek és a Gravitáció Kft. ajándékainak

Támogatónk számára a nyereményjáték jó lehetőség volt arra, hogy örömet csempésszenek a mindennapokba.
Nyertesünk és családja nagyon örült a meznek és a Gravitáció Kft. ajándékainak

Hivatalosan, ünnepélyes keretek között vette át nyereményét a Gravitáció Kft. Uzsoki úti üzletében legutóbbi Facebook-játékunk győztese, Pezenhófer Brigitta és családja. A klubunk által felajánlott eredeti SZKKA-mez és a Gravitáció Kft. 20 ezer forint értékű ajándékutalványa mellett támogatónk még egy kis ajándékcsomaggal is kedveskedett a nyertesünknek, aminek természetesen a gyerkőcök is nagyon örültek.

Ezúton is köszönjük a Gravitáció Kft. felajánlását!

- Nagyszerű kezdeményezésnek tartjuk ezt a nyereményjáték-sorozatot. Jó lehetőség volt számunkra is, hogy egy kis örömet csempésszünk a mindennapokba. Ezúton is köszönjük, hogy részt vehettünk benne. A nyertesnek pedig még egyszer gratulálunk – jelezte gyémántfokozatú szponzorunk, aki csapatunk idei szereplését is értékelte.

- Az idei szezont sem kímélték a nehézségek, a járvány okozta problémák. Így a lányoknak is ,,nehezített pályán” kellett helyt állnia. De a csapat ismételten bebizonyította számunkra, hogy az állhatatossággal, kitartással és szorgalommal végzett munka mindig meghozza gyümölcsét. A szombathelyi sportélet támogatása mindig is kiemelkedően fontos volt számunkra.  Az elmúlt időszak kisebb-nagyobb sikerei pedig csak megerősítettek minket abban, hogy helyes és megtérülő dolog támogatni a tehetséget. Eredményes, sikerekben, egészségben gazdag folytatást kívánunk nekik.

A Gravitáció Kft. nem csak felnőtt, hanem a felnőtt NB I/B-ben első helyen álló ificsapatunkat is támogatja.

- Nagyon büszkék vagyunk rájuk. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontosnak tartjuk az utánpótlás nevelést. Drukkolunk nekik a továbbiakban is, csak így tovább – üzente támogatónk, mi pedig kíváncsiak voltunk, hogyan érinti a világjárvány a Gravitáció Kft-t.

- A jelenlegi pandémiás helyzet rendkívüli terhet ró mindnyájunkra. Számunkra jelen körülmények között munkavállalóink és vásárlóink életének és egészségének megóvása a legfontosabb szempont. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a lehető legbiztonságosabb körülmények között tudjunk működni. Bízunk benne, hogy mihamarabb visszatérhet minden a megszokott kerékvágásba.

A Gravitáció Kft. Uzsoki úti Fürdőszoba Áruháza megújuló bemutatóteremmel várja az érdeklődőket, vásárlókat.

-A Gravitáció Kft. Uzsoki úti Fürdőszoba Szaküzlete folyamatosan megújuló bemutatóval és készlettel várja az újonnan építkező és a felújítást végző érdeklődőit és vásárlóit. Az üzletben megtalálhatóak a klasszikus és a legújabb trendek termékei is egyaránt. Arra törekszünk, hogy az üzletbe betérő vendégek megtalálják a számukra ideális termékeket!

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK