Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Örömhírek: az MKSZ zöld utat adott a csarnok tervezésére

Újabb nagy lépést tettünk álmaink otthonának megvalósításához.
Örömhírek: az MKSZ zöld utat adott a csarnok tervezésére

Igazán örömteli hírekről tájékoztathatjuk szurkolóinkat, közösségünket: a Magyar Kézilabda Szövetség a napokban jóváhagyta a kézilabda-csarnok tervezésre vonatkozó TAO-s beadványunkat, pályázatunkat.

Mindezzel egy újabb nagy lépést tettünk álmaink otthonának megvalósításához, hiszen a tervezéssel hivatalosan is elindulhat a munka érdemi része. Ha pedig a tervek is jóváhagyásra kerülnek, akkor elkezdődhet a kivitelezés is. A csarnok projektünk mellett teljes vállszélességgel kiálló tiszteletbeli elnökünk, Dr. Hende Csaba további részleteket is elárult.

-A Magyar Kézilabda Szövetségtől kijött a jóváhagyó határozat, így a kézilabda-csarnokhoz tervezéséhez szükséges költségek TAO-forrásból kerülhetnek biztosításra. Ezzel teljesítettük az első feladatot és megtettük az újabb nagy lépést álmaink megvalósításához. A következő feladatunk a TAO-s támogatók bevonása és akkor utána elkezdődhet a tervezés, hogy céljainkat elérve minél előbb felépüljön Szombathely kézilabda-csarnoka – mondta tiszteletbeli elnökünk, Dr. Hende Csaba.

Köszönjük a Magyar Kézilabda Szövetségnek, hogy jóváhagyta a csarnok-tervezésre vonatkozó pályázatunkat és természetesen köszönettel tartozunk Szombathely városának, hiszen a telek biztosításával minden akadály elhárult a pályázat beadása előtt.