Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Örömhírek: Utánpótlás-edzőnk és sajtósunk is megnősült

Örömhírek: Utánpótlás-edzőnk és sajtósunk is megnősült

Igazán örömteli hírekről számolhatunk be, ugyanis június az SZKKA-esküvők hónapja volt. Klubunk utánpótlás-edzője, Huszár Benjamin és sajtófelelősünk, Karda Gergő is megházasodott és feleségül vette szíve választottját az elmúlt hetekben. Gratulálunk és sok boldogságot a két ífjú párnak.

- Június 19-én volt Szombathelyen a templomi és a polgári szertartás. Itt ismerkedtünk meg Szombathelyen az egyetemen. Már hét éve élünk Szombathelyen és itt is tervezzük a jövőt. A nagy napunkon minden úgy sikerült, ahogy elterveztünk. A napot egy jól sikerült reggelig tartó lakodalommal zártuk. A csapatom is meglepett minket, hiszen sokan részt vettek a templomi szertartáson és külön ajándékkal is készültek. Itt is nagyon szépen köszönjük nekik ezt a gesztust - mesélte Huszár Benjamin

- A tavaly szeptemberi lánykérés után azonnal elkezdtük az esküvő szervezését. A templomi és a polgári szertartás is a Szombathely melletti Táplánszentkereszten tartottuk, majd a családdal és a szűk baráti körrel csaptunk egy nagy bulit, megünnepeltük a házasságunkat. Minden tökéletesen sikerült, a feleségemmel sosem fogjuk elfelejteni ezt a csodás napot – fogalmazott sajtófelelősünk, Karda Gergő.