Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Örülni kell a győzelemnek, de a hibák mellett sem szabad elmenni!

A több jó teljesítmény mellett a nagy akarás, az első félidőben vétett sok hiba, majd a jó védekezés jellemezte a pilisvörösvári vendégszereplést.
Örülni kell a győzelemnek, de a hibák mellett sem szabad elmenni!

Pilisvörösvár - Swietelsky-Szombathelyi KKA 21-25 (12-11)
SZKKA: Schneck R. - Takács K.2, VIRÁG N.7, PÖDÖR R.4, Takács B.2 Smid E.2. Csire F.1. csere: Pálinkás V., Jurik P. kapusok, Schneider É.1., Szendrei B.1., MAYER M., 4. Ivanics D.2., Horváth P. Szuhogyi L., Bozzai Zs.
 
Összefoglaló: a mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, első gólunkat Pődör Rebeka szerezte, majd Takács B. is betalált, de 6 perc után újra a hazaiak vezettek, 3-2. A 20. perc környékén kicsit rákapcsoltunk, előbb Takács K., majd Mayer lőtt gólt, 6-6-nál utolértük a vörösváriakat. A félidő hajrájában Szendrei Barbara, majd Takács K. is gólt dobott, 11-11, de a lefújás előtt újra megszerezték a vezetést a hazaiak, így 12-11-nél vonulhattunk pihenőre. 
A szünet után Virág Noémi, majd Mayer Maja és újra Virág Noémi volt eredményes, ezzel először vezettünk a meccsen, 13-14! Ezután mi is kaptunk gólt, de Smíd kétszer is betalált, majd Virág újabb góljaival már hárommal vezettünk, 15-18. Aztán felzárkótnak a hazaiak, de Virág értékesített hetese jókor jött, 17-19. Miután Virág újra betalált büntetőből, Mayer növelte először 4-re az előnyünket. ezután szépítettek ugyan, de Virág újra betalált hetesből, majd Ivanics révén 5 góllal vezettünk már, de szépítettek, 19-23. Az utolsó percekben még Ivanics és Szendrei is betalált, 21-25!! Hoztuk a kötelezőt, jól indult a tavasz!

Örülök az első tavaszi gyözelemnek! Nagyon akartunk, de az első félidőben sok hibát vétettünk. A másodikban rendezödött a csapat a védelemben és igy dobtunk egy-két könnyű gólt. Több jó teljesitmény mellett szereztük meg a két pontot, de a hibáink mellett nem szabad elmennünk – összegezte a látottakat honlapunk kérdésére Füzesi Ferenc vezetőedző.