Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Összefogás és támogatás: Szponzorainkkal együtt mutattuk be új mezünket

Minden adott céljaink megvalósításához, az NB I-be való visszajutáshoz.
Összefogás és támogatás: Szponzorainkkal együtt mutattuk be új mezünket

A hétvégi bajnoki rajt előtt a belvárosi Fórum Étteremben rendezett sajtótájékoztatón mutattuk be a nyilvánosság előtt az új, 2022/2023-as szezonra készült mezünket. A mezbemutató sajtóeseményen a mezünkön szereplő szponzorok képviselői mellett csapatkapitányunk, Pődör Rebeka, Dr. Hende Csaba tiszteletbeli elnökünk, Dr. László Győző sportért is felelős alpolgármester, valamint Pődör Zoltán ügyvezető vett részt.  Az SZKKA ügyvezetője elmondta, a klub nehéz időszakon ment keresztül az elmúlt hónapokban, ennek ellenére a régi szponzorok mellett új támogatók is beálltak az egyesület mögé, így kiterjedt, széleskörű összefogással valósíthatjuk meg céljainkat.

-A klubnak fel kellett dolgoznia az NB I-ből való kiesést, majd össze kellett rakni szakmailag, hogy vissza tudjunk jutni egyből az élvonalba, de a jelenlévő szponzoraink átlendítettek a holtponton azzal, hogy egytől-egyig biztosítottak minket a támogatásukról. Az elmúlt években közösséget építve felnőtt és utánpótlás szinten is mindig teljesítettük a kitűzött célokat és a munkát, amit vállaltunk. Egyértelmű támogatást és biztatást kaptam a helyi cégektől és ez az, ami óriási erőt ad nekünk szombathelyi sportklubként, hogy közösen ki tudunk állni egy jó ügyért. Nem csak feladatunk, de hivatásunk, hitvallásunk lett az elmúlt években, hogy példát mutassunk és sportra neveljük a gyerekeket.  Ilyen összefogással és támogatással a klub képes és alkalmas arra, hogy visszajusson az NB I-be, stabil hátteret raktunk össze közösen, hogy végig vigyük a szezont – így Pődör Zoltán.

A Szombathelyi KKA tiszteletbeli elnöke, Dr. Hende Csaba is megköszönte szponzorainknak a klubot övező összefogást.

-Köszönöm én is támogatóinknak, hogy a klub mellett állnak. Az elmúlt hónapokban meglepetten tapasztaltam, hogy milyen komoly tevékenység folyik a klubnál, a profi sport működtetése milyen körültekintést, szakértelmet, figyelmet és iszonyatos munkát igényel. Őszinte csodálattal figyeltem a klubvezetés munkáját. Büszke vagyok a csapatra is és biztos vagyok abban, hogy ha kitartunk, összekapaszkodunk a csapat körül, akkor elérjük céljainkat, amelyek közül első helyen jelenleg az NB I-be való visszajutás áll. Köszönöm a jelenlévők áldozatkészségét és hogy a társadalmi szerepvállalásukat kiterjesztették erre a csapatra – fogalmazott tiszteletbeli elnökünk, Dr. Hende Csaba.

A régi és új szponzorok mellett Szombathely városa is biztosította támogatásáról a klubot.

-Egy sportcsapat akkor tud igazán sikeres lenni, ha a város azt magáénak érzi és erre az SZKKA igencsak jó példa. Olyan közösség áll mögötte, ami a város lakóiból, a szurkolókból és a helyi vállalkozások jeles képviselőiből is áll. Példaértékű az SZKKA klubmodellje, hiszen ami több lábon áll, az mindig stabilabb és ez a társadalmi szerepe, szerethetősége miatt is fontos faktor. Amíg ilyen elkötelezett csapat áll az SZKKA mögött, addig van okunk a bizakodásra. Azt kívánom, hogy legyen végre egy normális évünk, amikor a játékosok játszanak, a szurkolók szurkolnak. Hajrá SZKKA, hajrá Szombathely – üzente Dr. László Győző, városunk sportért is felelős alpolgármestere.

A Szombathelyi KKA mezszponzorai: Vulcano Energia, Gravitáció Kft., Kozma Szerszámáruház, Galambos Logistic Kft., Jola csoport, Trend Optika csoport, Luce Innocente Kft., Step Kft., Volvo Alpok Autó, Clear ’97 Kft., Frisss.hu