Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Öt játékosunk köszönt el a felnőtt kerettől

Cser Dóra, Jurik Petra, Pálinkás Viktória, Smíd Eszter és Takács Bianka köszönt ma el a egyesületünktől. Mindannyian ajándékcsomagot vehettek át Pődör Zoltán ügyvezető elnöktől.
Öt játékosunk köszönt el a felnőtt kerettől

Szerda délelőtt Pődör Zoltán ügyvezető elnök a teljes felnőtt játékoskeret és szakmai stáb előtt köszönte meg Cser Dórának, Jurik Petrának, Pálinkás Viktóriának, Smíd Eszternek és Takács Biankának, hogy klubunknál  hosszabb, illetve rövidebb időt eltöltve eredményes sporttevékenységükkel szolgálták érdekeinket és hozzájárultak az SZKKA sportsikereihez. 

Pődör Zoltán úgy fogalmazott, hogy egy profi sportoló karrierjének teljesen normális velejárója a klubváltás, ezután sok sikert kívánt az elköszönőknek, majd az ajándékcsomagokat átadva azt kérte, hogy lélekben maradjanak mindig szombathelyiek és ezután is szurkoljanak az SZKKA csapatainak. 

A távozóktól megtudtuk, hogy Jurik Petra és Cser Dóra Sárvárra, Pálinkás Viktória pedig Kecskemétre igazol. Smíd Eszternek és Takács Biankának NB I-es, illetve NB I/B-s kérői vannak, aláírt szerződésük azonban még nincs, azt, hogy melyik klubnál folytatják, a következő napokban dől majd el.  

 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK