Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ötödik győzelmünk után feljutó helyről várjuk a folytatást

Újabb fontos két pontot gyűjtöttünk be a Gárdony vendégeként.
Ötödik győzelmünk után feljutó helyről várjuk a folytatást

A múlt hétvégi SZISE elleni rangadó után szombaton este a még nyeretlen Gárdony-Pázmánd NKK otthonában folytattuk bajnoki szereplésünket. Az újabb idegenbeli mérkőzés első félidejében nem igazán működött a védekezésünk, de a térfélcsere után feljavultunk a saját kapunk előtt is. Voltak ugyan gyengébb periódusaink, de a találkozó egészében becsülettel bele tették a melót a lányok, végig rohantuk, futottuk a hatvan percet és végül megérdemelt, hatgólos győzelmet arattunk, 28-34. Az újabb megszerzett két ponttal a feljutást jelentő második helyről várhatjuk a kisebb szünet utáni novemberi folytatást. Legközelebb november 12-én az Orosház ellen lépünk pályára, szintén idegenben.

-Kiizzadtuk ezt a mai győzelmet, most pedig megérdemelt pihenő következik a csapat számára. Ott vagyunk a tabellán, ahol szeretnénk lenni. Dolgozunk tovább, a szünetben dolgozunk tovább, hogy még jobban rendbe rakjuk magunkat – értékelt Pődör Zoltán vezetőedző.

Gárdony-Pázmánd NKK – Szombathelyi KKA 28-34 (19-21)

NB I/B 7. forduló

SZKKA: Balog, Christe 2, Fritz (kapusok), Balogh P. 2, Pődör R. 11, Szmolek, Tanaskovics 4, Kulcsár 4, Győri 2, Kiskartali 1, Szendrei 2, Varga N. 3, Horváth A. 3, Biró, Török, Papp K. Vezetőedző: Pődör Zoltán