Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Parádés teljesítmény, négyből négy győzelem az U12-es fordulón

Mindkét csapatunk hibátlanul teljesített.
Parádés teljesítmény, négyből négy győzelem az U12-es fordulón

A hétvégén Nagykanizsán rendezték az U12-es Gyermekbajnokság második fordulóját, ahol akadémiánk két csapattal is képviseltette magát. Az SZKKA 1 a házigazdát és a Balatonboglár együttesét is két vállra fektette.

SZKKA 1 – Tungsram SE 18-12

BBSC – Balatonboglár 5-23

Kicsit álmos kezdés után nagyon jó meccset játszottunk a Nagykanizsa ellen. Nagyon erős volt a védekezésünk, sokat faultoltunk, labdákat szereztünk az első félidőben, de a helyzetkihasználásunk gyenge volt. Második félidőben már jól támadtunk és a védekezés keménysége is megmaradt, végig uraltuk a mérkőzést. A második meccsen végre kijött a játék öröme a lányokon. Nagy dinamikával játszottunk, gyors és jó döntéseket hoztunk. Védekezésünk szinte hiba nélküli, kapusteljesítményünk stabil volt, öröm volt nézni a lányokat, szép volt nagyon. Összességében nagyon büszke vagyok a teljesítményükre. Gratulálok az ellenfeleknek is, a Balatonboglár játékosának mielőbbi gyógyulást kívánunk a csapat nevében is – nyilatkozta Albert Krisztián, az SZKKA 1 edzője.

Az SZKKA 2 néven szereplő U11-es csapatunk is megnyerte mindkét összecsapását, így hibátlan mérleggel tértünk haza Nagykanizsáról, négyből négy győzelem.

SZKKA 2 – GÓNA SZKKE 18-9

SZKKA 2 – Csurgói NKC 13-10

- A héten két edzőmeccset is játszottunk és a másodikon már éreztem a csapaton, hogy nagyon akartak szépen és jól kézilabdázni. A meccsek előtt megbeszéltük, hogy ugyanebben a szellemben fogunk játszani és így is lett. Az idei évben ezen a két találkozón nyújtottuk a legjobb teljesítményt, erősek, lelkesek voltunk és élveztük a játékot, pedig ebben a korosztályban jóval nagyobbak az ellenfelek. A lányok szíve és az esze is a helyén volt, ügyesen, okosan kézilabdáztak. A szurkolóink ismét fantasztikusak voltak, köszönjük, hogy ilyen hangulatot teremtettek a csarnokban. A lányoknak gratulálok, megyünk tovább, öröm volt a mai napértékelt Debreczeni György edző.