Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Párizs, Ciprus, Horvátország, Balaton - így töltődtek fel a nyári pihenő alatt játékosaink - I. rész

Párizs, Ciprus, Horvátország, Balaton - így töltődtek fel a nyári pihenő alatt játékosaink - I. rész

Néhány nap múlva kezdődik a felkészülés felnőtt csapatunk számára, mi pedig a már-már szokásosnak mondható cikksorozatunkban utánajártunk, hogyan és hol töltötték a nyári szünetet, hova utaztak feltöltődni az SZKKA játékosai. Első részünkben Pődör Rebeka és Blanka, Varga Niki, illetve Szmolek Apollónia mesél a nyári élményeiről.

Csapatkapitányunk a párjával is elutazott és húgával, Pődör Blankával is részt vett családi nyaraláson.

- A nyár edzés szempontjából rehabilitációval telt, a még májusban megsérült bokámat kellett rendbe rakni és úgy gondolom, mostanra már jobb is, mint előtte volt. Természetesen sokat edzettünk, már több, mint egy hónapja csináljuk az egyéni programot. Szerencsére volt lehetőségem utazni is, először párommal voltunk Párizsban, ahová már nagyon régóta szerettünk volna elmenni. Utána családi nyaralásra is utaztunk Ciprusra. Nagyon élveztük az ott töltött időt, az ottani víz az egyik legszebb, amit valaha láttam. Örültem, hogy jutott idő pihenésre, hiszen a szezon alatt nincsen igazán időnk kikapcsolódni. De úgy érzem teljesen feltöltődtem és már várom, hogy elkezdődjön a felkészülés – mesélte Pődör Rebeka.

Családommal, barátaimmal belföldön töltöttem a nyári pihenőt. Nagyon aktívan telt, kirándultunk, strandoltunk, buliztunk, de persze az edzések sem maradhattak el. Feltöltődve, kipihenten és izgatottan várom a kezdést és hogy találkozzak a lányokkal – tudtuk meg Varga Nikitől.

- Az idei szünetben szerencsém volt elmenni több helyre is, amiért nagyon hálás vagyok. A párommal Ciprusra utaztunk, ami gyönyörű volt , majd volt lehetőségem egy MSC-hajóúton részt venni, ami lehetővé tette, hogy több országot/várost megnézhessünk, valamint az utolsó hetekben Horvátországban is eltöltöttünk egy hetet.Nagyon izgalmasan és eseménydúsan telt a szünet, sokat voltam a családommal és a szeretteimmel. Most viszont nagyon várom a felkészülést és hogy együtt legyen a csapat, elkezdhessünk együtt dolgozni – nyilatkozta a nyári szünetről Szmolek Apollónia.