Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Sok volt a hiba támadásban, kikaptunk a Pénzügyőr ellen

Ificsapatunk 34-23-as vereséget szenvedett a fővárosban.
Sok volt a hiba támadásban, kikaptunk a Pénzügyőr ellen

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I/B-s, illetve Ifjúsági I. osztályra készülő ificsapata a másodosztályú Pénzügyőr vendégeként játszott felkészülési mérkőzést kedden kora este. A támadásokban sok hibát vétő együttesünk 18-11-es első félidő után 11 góllal, 34-23-ra kapott ki idegenben. 

- Hasznos volt a mai mérkőzés. Még mindig sok a hiba a támadójátékunkban, ez látszik a góljaink számából is. A második félidőben kihagyott öt hetest sajnáltam, mert azzal talán kicsit szorosabb lehetett volna a végeredmény. Ettől függetlenül még mindig bizonytalan a játékunk. Új csapatunk van, időre van még szükség, játszanunk kell még, és akkor talán elmúlik ez a bizonytalanság. Az biztos, hogy sok munka vár még ránk. Volt azért pozitívum is, a második félidőből kiemelném Farkas Hanna kapusteljesítményét - értékelt ificsapatunk vezetőedzője, Pődör Zoltán

Pénzügyőr SE - Szombathelyi KKA U20 34-23 (18-11)

Felkészülési mérkőzés, Budapest, Pénzügyőr Sportcsarnok

SZKKA: Kulcsár 1, Jefcsák 3, Török 2, Forgács 7, Lakatos, Pődör B. 5, Szmolek, Győri 2, Horváth 2, Zsemberi 1, Christe (kapus), Lőrincz (kapus), Farkas H. (kapus)