Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Pődör Blanka: Ki kell használnunk, hogy fiatalok és gyorsak vagyunk

Szombaton a listavezető Budaörs otthonában játszik rangadót a Sylver Ops Cafe SZKKA az NB I/B-ben.
Pődör Blanka: Ki kell használnunk, hogy fiatalok és gyorsak vagyunk

Hatalmas rangadó vár a hétvégén a felnőtt NB I/B-ben szereplő ifi csapatunkra, a tabella második helyén álló Sylver Ops Cafe SZKKA a veretlenül listavezető, 14 meccséből 14-et megnyerő Moyra-Budaörs Handball vendégeként lép pályára szombaton 16 órától. Az SZKKA hét mérkőzés óta tartó győzelmi szériája a múlt hétvégén ugyan megszakadt, de csapatunk kulcsjátékosa, a 10 mérkőzésen 58 gólnál járó Pődör Blanka bizakodva tekint a rangadó elé.

- Az biztos, hogy nehéz meccs lesz, de teljes mértékben felkészültünk a csapattal. Szoros, küzdelmes csatára számítok – kezdte Pődör Blanka. – A múlt heti vereség után mindenképp szeretnénk javítani és még jobban vágyunk a győzelemre. Természetesen ez még nehezebb mérkőzés lesz, de ha megfelelően koncentrálunk, akkor bármi megtörténhet.

A Budaörs csapatát tapasztalt, NB I-es rutinnal is rendelkező játékosok alkotják, mi lehet az ellenszer?

- Ki kell használnunk, hogy fiatalok és gyorsak vagyunk. Bár tényleg hatalmas rutinnal rendelkeznek, de ezt megpróbáljuk ellensúlyozni a fiatalos lendületünkkel. Szeretnénk bizonyítani és megmutatni, hogy mire vagyunk képesek – nyilatkozta honlapunknak Pődör Blanka.