Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Pődör Rebeka: Igazi csapatként kell küzdenünk a győzelemért

Az SZKKA fiatal irányítója kiélezett küzdelmet és hazai győzelmet vár a Boglári Akadémia-SZISE elleni bajnokin.
Pődör Rebeka: Igazi csapatként kell küzdenünk a győzelemért

Fontos mérkőzés vár szombaton NB I-es csapatunkra, amely a közvetlen rivális Boglári Akadémia-SZISE együttesét látja vendégül az Aréna Savariában. A mienk az ősszel legyőzték idegenben az ifi-válogatottra építő bogláriakat, klubunk sajátnevelésű irányítója, a 19 éves Pődör Rebeka bizakodva várja a hétvégi rangadót.

- Szokásos elemzésekkel és kemény edzésmunkával készülünk, hiszen mindannyian tudjuk, hogy nagyon fontos mérkőzés áll előttünk. Ez mindkét csapat számára „négypontos” meccs, ezért kiélezett összecsapásra számítok, de bízom benne, hogy a rutinnal, amivel rendelkezünk, sikerül győznünk hazai pályán. Az előző mérkőzéseken mindig szakaszokban voltunk jók, valamikor a támadás ment, valamikor a védekezés. Ezt a kettőt kell összeraknunk és akkor úgy gondolom, hogy sikeresek lehetünk szombaton.

- Az NB I/B-ben igazi vezérként segíted a társakat, a fiatalokat. Most egy fiatal gárda lesz az ellenfelünk és erre a vezérszerepre az NB I-ben is szükség lehet...

- Szükség lesz vezérre szombaton is. Úgy hiszem, ha valamelyikünknek jól megy, akkor képes lesz a többieket is felemelni és végül egy csapatként küzdünk a győzelemért. Egyértelműen önbizalmat ad, hogy ősszel sikerült idegenben megvernünk őket. Át kell mentenünk azokat a dolgokat, amelyekkel ott nyertünk és akkor képesek leszünk itthon tartani a két pontot – mondta honlapunknak Pődör Rebeka.

 

Hungast Szombathelyi KKA - Boglári Akadémia-SZISE

K&H Liga, 16. forduló,

Aréna Savaria, szombat, 16:00, Jv: Horváth P., Marton B.