Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Pődör Rebeka üzenete: Aki teheti, jöjjön ki és buzdítsa a csapatot

Csapatunk vezére az MTK ellen várakozásairól és a szurkolók fontosságáról is nyilatkozott.
Pődör Rebeka üzenete: Aki teheti, jöjjön ki és buzdítsa a csapatot

Mint ismert, nehéz helyzetben lévő NB I-es csapatunk vasárnap este a hatodik helyen álló MTK Budapest együttesét látja vendégül a 2022-es év első hazai élvonalbeli bajnokiján. Utoljára két hónapja léptünk pályára hazai pályán, ezért nem csak a szurkolók, a játékosok is nagyon várják már a találkozót. Együttesünk vezéregyénisége, a házi góllövőlistát vezető Pődör Rebeka az MTK elleni várakozásai előtt a múlt heti, Érd elleni fájó vereségről is nyilatkozott.

Nagyon csalódottak voltunk, hiszen tudtuk, hogy milyen fontos az a meccs. Sok technikai hibát vétettünk és a védekezés sem állt úgy össze, ahogy szerettük volna. Mindenképp fókuszban és a harcosságban kell előre lépnünk, hiszen csak így lehet meccset nyerni – emlékezett vissza fiatal irányítónk, akit a vasárnapi, MTK elleni hazai meccsről is kérdeztünk.

Örülök, hogy végre hazai pályán játszunk, hiszen ilyenkor több szurkolónak is van esélye kilátogatni és mind tudjuk, hogy ez mekkora erőt tud adni a csapatnak, főleg ilyen nehéz pillanatokban. Úgy érzem, hogy nem nyújtottuk eddig idén azt a teljesítményt amire igazán képesek vagyunk. Ha mindenki fókuszál és próbálja a legjobbját nyújtani a pályán, akkor minden esélyünk meglehet a győzelemre.

NB I-es csapatunk húzóembere a szurkolóknak is üzent a fontos hazai mérkőzés előtt.

Tudom, hogy nehéz időszakon vagyunk túl, de a szurkolóink mindig mellettünk álltak, amiért nem tudunk elég hálásak lenni. Aki teheti, jöjjön ki és buzdítsa a csapatot, hiszen a szurkolók plusz egy játékos a pályán és ők ugyanúgy a sikerek részesei. Gyertek ki Ti is és segítsétek szurkolásotokkal a csapatot – üzente Pődör Rebeka.