Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Pődör Rebeka törött kézzel lőtt 5 gólt!!!

Saját nevelésű kiváló tehetségünk az MTK elleni kupameccsen gólerős játékával igazolta, milyen eredményes utánpótlás-nevelés zajlik 10 éves klubunknál. Az csak az összecsapás után derült ki, hogy törött kézzel, betörésből és átlövésből lövöldözte a gólokat az NB I-es ellenfél kapujába.
Pődör Rebeka törött kézzel lőtt 5 gólt!!!

Az SZKKA – MTK 31-34-re végződő kupameccsről ITT már olvashattak, illetve videó-interjúkat is megtekinthettek, most arra kértük a fiatal gólzsákot, hogy elevenítse fel a történéseket.  

- A mérkőzés első félidejének a közepén ráestem a kezemre. Éreztem, hogy valami nincs rendben, ezért helyben kezeltük, lejegeltük és utána folytattam a játékot. Akkor még nem gondoltam semmi komolyabbra, az adrenalin elnyomta a fájdalmat és a meccsre próbáltam koncentrálni. Utána már éreztem erős fájdalmat és kezdett lilulni is, ezért ma elmentünk a kórházba, ahol a vizsgálatok megállapították, hogy a kézfejemben lévő egyik csont törött el, de szerencsére nem volt elmozdulás. Ennek ellenére gipszet kaptam, de remélem, hogy minél hamarabb együtt edzhetek a csapattal – tudtuk meg Pődör Rebekától.

A fiatal játékosra előreláthatólag 2-3 hét kényszerpihenő vár. Jobbulást, Beki!
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK