Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Pődör Rebekát választották az őszi szezon felfedezettjének az NB I-ben

Büszkék vagyunk saját nevelésű 19 éves irányítónkra.
Pődör Rebekát választották az őszi szezon felfedezettjének az NB I-ben

Egy igazán remek hírrel indíthatjuk a 2021-es évet: igazán büszkék vagyunk rá, hogy a tekintélyes hazai szakportál, az UtánpótlásSport a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia saját nevelésű irányítóját, Pődör Rebekát választotta az őszi szezon egyik felfedezettjének az NB I-ben.

- Már az előző bajnoki szezonban is rendszeresen lehetőséget kapott a világ egyik legerősebb bajnokságának tartott női NB I-ben a szombathelyi nevelésű 19 éves irányító. Az idén azonban mindössze hét mérkőzés alatt megközelítette a tavalyi termését, és az együttes mérkőzéseit látva alighanem a folytatásban is megkapja majd a lehetőséget Marosán György vezetőedzőtől. A legeredményesebb meccse eddig az MTK Budapest elleni idegenbeli találkozó volt, amelyen nyolc gólt szerzett – írja tehetségünkről az utanpotlassport.hu szakportál.

Az utánpótlásunknál zajló remek munkát mi sem bizonyítja jobban, hogy az ősz másik felfedezettje az a Farkas Johanna, aki szintén az SZKKA-nál kezdte pályafutását és egyesületünkből igazolt Győrbe 2011-ben.

Gratulálunk és további sikereket kívánunk a lányoknak!