Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Pődör Zoltán: a nyári tornákkal felejthetetlen élményeket adunk a lányoknak!

A nyári hónapokra tekintünk előre, amikor is az utánpótlás-nevelés mellett a közösségépítés, a pihentetés válik elsődleges feladatunkká – nyilatkozta a szombati meccsre megjelenő kézilabda magazinunknak Pődör Zoltán ügyvezető elnök.
Pődör Zoltán: a nyári tornákkal felejthetetlen élményeket adunk a lányoknak!

Elnök úr! Hamarosan véget ér a tanév, kezdődik a nyár…
Igen, valóban. Nagyon várják már a lányok és egy kicsit mi, edzők is a szünetet, hiszen nagyon sok meccset játszottunk és a tanulás is sok erőt, energiát felemésztett. Játékosainknak szükségük van már a kikapcsolódásra, pihenésre. A jóléti programunk részeként, a tanév befejezése után, június 18-án indítjuk táborunkat, ahová külsős jelentkezéseket is várunk. 

Nemcsak nyári kézilabda-tábor, de itthoni és nemzetközi tornák is várnak a lányokra…
Így van, a hagyományosan nagyon népszerű makarskai nyári torna szervezés alatt áll, de a szlovéniai tengerparton rendezendő Eurofest elnevezésű koperi és a hazai, keceli megmérettetésen történő részvételünk is összejöhet. Az a célunk, hogy minél több gyereket elvihessünk élményszerző utakra, hogy a sok verseny után biztosítsuk számukra az aktív kikapcsolódás lehetőségét. Meggyőződésünk, hogy ezekkel a nyári programokkal felejthetetlen élményeket adunk a lányoknak, illetve tovább építjük közösségünket.

Továbbra is cél marad a folyamatos versenyeztetés?
Természetesen! Miközben építjük a jövő csapatát, a 2018/2019-es versenykiírások ismeretében már tervezzük a következő szezont is. A folyamatos fejlődés érdekében szeretnénk a lányoknak továbbra is rengeteg versenyzési lehetőséget kínálni.