Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Pődör Zoltán csapata hozta a kötelezőt!

A serdülő I. osztály nyugati csoportjában magabiztos győzelmet arattunk Győrött.
Pődör Zoltán csapata hozta a kötelezőt!

Győri Audi ETO KC II. – SZKKA 21:26 (10-11)
SZKKA: Lőrincz Brigitta, Farkas Hanna, Tamási Kata 5, Pődör Blanka 10, Sámson Petra 3, Tóth Nóri, Horváth Anna 4, Farkas Nerina 4, Wágner Dóri, Szabó Noémi, Juhász Anna, Lakatos Lizett.

Álmosan sok hibával kezdtük az első félidőt, ami egy kicsit szokatlan időben hétköznap 11 órakor kezdődött! Ennek oka a kosárlabda Magyar Kupa 3 napos küzdelmei, itt játszik és be is jutott a legjobb 4 közé a Falco csapata is! Az 5. percben tudtuk lőni az első gólunkat, igaz az ellenfél is csupán kettőt tudott lőni addig nekünk! Felváltva estek a gólok, a 10. percre át is vettük a vezetést és a félidőre egygólos előnnyel mentünk pihenni.
A második félidő hasonlóan folytatódott, mint az első, sok hibával és erőtlen támadó játékkal! Aztán a második félidőben a csapatunk megrázta magát és csináltunk hét perc alatt egy 7-1 és szériát, amivel eldöntöttük a két pont sorsát!

- Ma pont annyit adtunk ki magunkból, amennyi a győzelemhez kellett! A két pont az két pont! Megyünk tovább a céljaink megvalósítása felé – értékelte a mai értékes győzelmet Pődör Zoltán edző. 

Ezzel a sikerrel a NEKA I-gyel azonos pontszámmal állunk a 2. helyen. Február 23-án egy igazi rangadó vár majd serdülő csapatunkra, akkor hazai környezetben a 4. helyen álló NEKA II-t fogadjuk.