Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Pődör Zoltán: népszerű a sportág, népszerű a csapat, a közönség kiéhezett a jó szombathelyi kézilabdára!

Vasárnap este újra Szombathelyen játszunk fontos bajnokit!
Pődör Zoltán: népszerű a sportág, népszerű a csapat, a közönség kiéhezett a jó szombathelyi kézilabdára!

Interjúnkban Pődör Zoltán klubelnök a meccshelyszínnel kapcsolatban lezajlott fontos tárgyalásokról elmondta, hogy mindenki tisztában van azzal, hogy ez a vasárnap esti meccs milyen súllyal esik latba. Ezért a városvezetés is nagy elánnal vetette magát a megoldás megkeresésébe, abba, hogy a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I-es csapata Szombathelyen játszhassa bajnoki mérkőzéseit. 

- Egy mérkőzésre és egy meccs előtti edzéslehetőségre állapodtunk meg a Haladással. Nagy szükség lesz a buzdításra, a nagyon nehéz mérkőzésen mind a csapat jó játékára, mind szurkolóink fanatikus drukkolására számítunk. Mindenkit arra kérek, hogy jöjjön és szurkoljon a csapatnak. 2 óra alatt elfogyott tminden jegy, ez nagyon örömteli. Az Aréna Savariát is megtöltöttük, most a Haladás-csarnokkal is ezt tesszük - fogalmazott az ügyvezető elnök, majd hozzátette, hogy ,,az a filozófiánk, hogy szombathelyi csapatként szerepeljünk, hogy folyamatosan 5-6, saját nevelésű fiatalt menedzseljünk, játszassunk."

A közönség kiéhezett a jó szombathelyi kézilabdára. Népszerű a sportág, népszerű a csapat Szombathelyen, közel 800 gyerek kézilabdázik ma városunkban, ez pedig nagy felelősség - tudtuk meg. 

Most pedig jöjjön a teljes interjú!

Az SZKKA - Kisvárda meccsen vasárnap 18 órakor harsan fel a kezdő sípszó!