Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Presztízscsata magabiztos hazai sikerrel!

A leány serdülő I. osztály nyugati csoportjában magabiztos győzelmet arattunk a fehérváriak ellen.
Presztízscsata magabiztos hazai sikerrel!

Szombathelyi KKA - Alba FKC 29-21 (15-11)

SZKKA: Lőrincz Brigitta, Tamási Kata 10, Pődör Blanka 4, Sámson Petra 1, Lakatos Lizett, Horváth Anna 7, Farkas Nerina 6, Wágner Dóri, Farkas Hanna, Szabó Noémi, Juhász Anna, Tóth Nóri, Szekér Petra, Szentgyörgyvári Lia 1.

A mérkőzés előtt Pődör Zoltán klubelnök Józsa Krisztiánt, az Alba edzőjét, klubunk korábbi utánpótlás igazgatóját köszöntötte, majd mindketten jó játékot kívántak a másiknak.

Lányaink jól kezdték a 2 egymást jól ismerő edző miatt presztízscsatának minősülő mérkőzést (13.p 7-2), majd a vedég fehérváriak magukra találtak és szívós játékkal a félidőre látótávolságba kerültek, 15-11. A második félidő első felében hol itt, hol ott estek a gólok, aztán a második félidő felére le is dolgozták a különbséget 2 gólra, de ebbe egy kissé el is fáradtak és jött egy 5 perces gólcsend a vendégek részéről, amit a mieink nem hagytak büntetlenül és eldöntötték a meccset (49.p 27:17), így a végére nem maradt izgalom és mindkét csapat edzője minden játékosát pályára tudta küldeni!

- Ma egy jól felkészített csapattal találkoztunk! Sajnos kellően nem tudtunk felpörögni, talán ebben az előző esti NBII-es mérkőzes is benne volt! A védekezésünkkel meg voltam elégedve, viszont a támadójátékunk hagyott bennem hiányérzetet! A következő hetekben azon dolgozunk, hogy ismét top formába kerüljünk. Gratuláok mindkét csapatnak - értékelte a meccset Pődör Zoltán edző.