Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Presztízskérdés a győzelem

Csire Fanni, a Swietelsky-Szombathelyi KKA fiatal balszélsője hétről-hétre remek teljesítménnyel rukkol elő. Legutóbb Csurgón hat találatig jutott, de most már előre tekint, hiszen szombaton pikáns mérkőzés vár együttesünkre.
Presztízskérdés a győzelem

Akadémista csapatunk egyik nagy felfedezettje Csire Fanni: a fiatal balszélsővel a szezon előtt kötött szerződést klubunk. Játékosunk nagyszerű formában van, s mint fogalmazott, alig várja már a hétvégi bajnokit.
– Várjuk, persze, hogy várjuk a mérkőzést, számunkra presztízs kérdés, hiszen helyi rangadóról van szó. Egy biztos: mi csak és kizárólag győzelemben gondolkodunk – mondom ezt nyugodtan a lányok nevében. A héten a megszokott ritmusban, jó hangulatban készültünk, azt érzem, hogy egyre olajozottabban működik a gépezet. Felkészülünk az ellenfélből is, de elsősorban magunkra koncentrálunk. Mindenki egyfelé húz, csakis a két pont megszerzése elfogadható számunkra. Ami extrát jelent, hogy újra pályán van köztünk Mayer Maja, a csapatkapitány visszatérése plusz lökést adhat a csapat teljesítményéhez. Sikerre éhesen vágunk neki a bajnokinak, amelynek végén mi akarunk ünnepelni lelkes szurkolóinkkal – mondta Csire Fanni.