Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Pünkösdi Kupa: győzelem Császártöltésen!

Mindhárom csapatunk tovább öregbítette utánpótlás-nevelésünk hírnevét.
Pünkösdi Kupa: győzelem Császártöltésen!

U11 döntő (1-2. helyért): SZKKA I. - Kecskemét Junior I. 21-13
U11 az 5-6 helyért: SZKKA II. - Kecskemét Junior II. 14-9

Mindkét csapatunk magabiztos győzelmet aratott a helyosztó meccseken, így 5. lett a II. csapatunk, az I. pedig megnyerte a Kupát. 
- Hosszú versenyen vagyunk túl. Az ellenfelek mellett a nagy meleggel is meg kellett küzdenünk. A lányok mindent beleadtak, mindent megtettek a siker érdekében. Szépen és eredményesen kézilabdáztak. Az I. csapatunkból kiemelkedő teljesítményt nyújtott Lepsényi Judit, aki a 31 lőtt gólja mellett a csapatunk motorja volt. Hasonlóan magas színvonalon kézilabdázott Bozsodi Eszter irányítónk is! És a csapat, nagyon jó volt látni, ahogy egymásért is küzdenek – értékelt Debreczeni György edző. 

A II. csapatunkban ezúttal a 30 találatot szerző Simon Eszter volt a legügyesebb. Ő különdíjat is kapott. 
- Legjobban a csapataink sikerének örülök, ez egy csapatsport, a lényeg, hogy ez jól működjön. Ha ez megvan, akkor az egyéni sikerek is felértékelődnek – tette hozzá Debreczeni György, aki ez taz alkalmat is felhasználja arra, hogy gratuláljon a lányoknak.

SZKKA I. csapat: Ádám Júlia, Bozsodi Eszter, Derdák Sára, Gerencsér Lea, Gróf Gréta, Halász Tímea, Konecsni Kitti, Lang Regina, Lepsényi Judit.
SZKKA II. csapat: Babos Kincső, Bősze Olívia, Devecseri Ramóna, Németh Diána, Németh Emma, Simon Eszter, Simon Ivett, Tóth Fanni.

Az U11-es csapataink korábbi kupameccseiről az alábbiakban  olvashatsz.

A Pünkösdi Kupa (U11) vasárnapi császártöltési történései
- Csapatunk fantasztikus elődöntőt játszott a Vecsés csapatával, ahol biztosítottuk a helyünket a döntőben. Nagyon jó, technikailag kiváló játékosokból álló csapatot győztünk le. A csarnokban olyan volt a hangulat, mint nálunk a felnőtt mérkőzéseken. Értették a lányok, mit kell tennünk, ha győzni akarunk. Mindent beleadtak, élvezetes, küzdős játékkal nyertünk. A hétfői döntőt a Kecskemét csapatával játsszuk és mindent beleadunk – tájékoztatott Debreczeni György edző.

A szombati események: Az U11-es csapataink nem kezdték jól a tornát. Mindkét együttesünk vereséggel startolt. Semmi nem sikerült, nagyon meleg volt, éppen leszálltak a lányok az autóbuszról és már jött is az ellenfél. 
Kecskemét - SZKKA II 18-10, Lóci DSE - SZKKA 2-23
Balmazújváros - SZKKA I. 17-14, SZKKA I. - Kecskemét 22-3. 
- Sok mindent fel tudnék sorolni, hogy mi volt a gond, egyszerűen nem kézilabdáztunk jól. Holnapra össze kell szedni magunkat, hogy versenybe lehessünk még a dobogós helyekért - értékelt Debreczeni György edző

 

U10-es csapatunk sajnos az utolsó meccsünkön kikapott egy nagyon küzdős meccsen, de a kedvünket nem szegi, hiszen egy fantasztikus hétvégével zártuk a szivacskézilabdás éveinket! 
- Nagyon örülök hogy eljöttünk! Gratulálok a lányoknak a szép meccsekhez! Köszönöm a szülőknek a szurkolást! Fantasztikus csapat vagyunk – összegezte a látottakat Debreczeni Luca edző. 

Az U10-es csapatunk korábbi kupemeccseiről az alábbiakban olvashatsz. 

A kalocsai Pünkösdi Kupa vasárnapi eredményei (U10)
SZKKA - Lóci 21-3, SZKKA - Körmend 22-13
Fantasztikus két nap után megérdemeltük a fürdést a Szelidi-tóban! Mindkét nap kiélvezzük az utolsó szivacskézilabdás meccseinket! Nagyon szépen játszanak a lányok! Büszke vagyok rájuk – értékelt Debreczeni Luca edző.

A szombati eredmények a kalocsai Pünkösdi Kupáról:
Az U10-es csapatunk eredményei: SZKKA - Dömsöd 23-8
SZKKA - Mohács I. 16-12

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK