Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Rangadónak indult, kiütés lett a vége!

Női NBII felnőtt bajnokság 4.fordulójában a Győri Audi ETO KC III. csapata látogatott el Szombathelyre ahol vasárnap 11:00-kor csapott össze csapatunkal.
Rangadónak indult, kiütés lett a vége!

SZOMBATHELYI KKA II - GYŐRI ETO III 38-23 (20-15)


Szovák Viktória, Csire Fanni 9, Cser Dóra 7, Pődör Rebeka 7, Dénes Alexandra 3, Bozzai Zsófia 3, Bódi Virág 1, cserék: Károly Anett (kapus), Szuhogyi Laura 4, Woth Viktória 1, Kovács Tímea 1, Németh Boglárka 2, edző: Józsa Krisztián

Villámrajtot vett a hazai csapat 6. percben 6-2 volt az állás. Jó védekezésből sikerült könnyű gólokat szerezni. Egy időkérés után rendezték soraikat a vendégek, majd a félidő végére realizálódott az 5 gólos különbség. A második félidőben az történt amit a hazaiak szerettek volna, feljavult a védekezés, támadásban látványos megoldásokat láthatott a közönség. 20 perc alatt mindössze két gólt tudott lőni a vendégcsapat. Kiütéses győzelmet aratott a szombathelyi gárda.

Józsa Krisztián: "Rangadóhoz méltóan álltunk hozzá a mérkőzéshez és az első perctől nyomatékosítottunk hogy nyerni szeretnénk. Mind támadásban, mind védekezésben nagyon stabilak voltunk. Gratulálok a lányoknak a mai teljesítményükhöz!"