Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Rekordlétszám a X. Student Comfort Kupán!

Soha nem látott érdeklődés jellemzi a jövő hétvégi jubileumi torna előkészületeit - újságolta honlapunknak klubunk elnöke. Pődör Zoltán kiemelte, hogy közel 100 csapat, 1000 sportolóját és mintegy 2000 kísérőjét várjuk Szombathelyre, ahol 10 korosztályban 10 helyszínen mérik össze tudásukat a leány-, a fiú, a serdülő-, az ifi-, és a felnőtt csapatok.
Rekordlétszám a X. Student Comfort Kupán!

Január 13-14-én az U7-U13-ig minden korosztályban lányok és fiúk is, a serdülőknél, az ifjúságiaknál és a felnőtteknél pedig a női csapatok lépnek pályára.

A Student Comfort Kupa első kiírásakor mintegy 30 csapat küzdött az érmekért, azóta pedig minden esztendőben fokozatosan emelkedett a résztvevők száma. Idén sokan visszatérnek a korábban már bizonyító csapatok közül, a tervek szerint versenybe száll a Mosonmagyaróvár, a Györi Audi ETO U18-as csapata, a Szent István SE, a Kozármisleny, a Fradi fiókcsapata, a Pénzügyőr SE és persze a vendéglátóként a mi csapatunk.

Megtudtuk, hogy az ország szinte minden pontjáról érkeznek tehát a csapatok, a határon túlról pedig a szlovák Stupava és a Dunaszerdahely is résztvevője lesz a tradicionális, nagy múltú kupának. Folyamatosan jönnek a nevezések, bár a közel 100 csapat ellenére hiányzók is lesznek, sajnos ugyanis (ki tudja, miért?) nem lesznek az indulók között a Haladás korosztályos együttesei sem. A nevezési határidő január 7-én vasárnap zárul, szóval még lehet jelentkezni!

A 10. jubileumi Student Kupa főtámogatója Szombathely Megyei Jogú Város. A tornának az Orlay, a Bolyai, az Oladi iskolák tornatermei, valamint Celldömölk ad helyet. 

A döntőket a tervek szerint az Egyetemi Sportcsarnokban rendezik meg.