Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Rekordszámú szponzor a klub mellett: Bemutatjuk új mezünket

Összesen 16 támogató logója került fel a 2023/24-es mezünkre, minden adott céljaink megvalósításához.
Rekordszámú szponzor a klub mellett: Bemutatjuk új mezünket

A klubvezetés kemény munkájának köszönhetően stabil háttérrel minden feltétel adott ahhoz, hogy elérjük céljainkat és a Szombathelyi KKA visszakerüljön az őt megillető osztályba, az NB I-be. Örömmel és büszkén jelenthetjük ugyanis be, hogy a szombat este rajtoló idényben minden eddiginél több, rekordszámú szponzor támogatja a klubot, a 2023/24-es mezünkre összesen 16 logó került fel.

Továbbra is örömteli és fontos számunkra, hogy a helyi, szombathelyi vállalkozások állnak a klub mellett, ráadásul a régi szponzorok mellett új támogatók is beálltak a Szombathelyi KKA mögé, amit ezúton is köszönünk.

Klubunk legnagyobb támogatója természetesen továbbra is Szombathely MJV önkormányzata, így kijelenthetjük, a rekordszámú helyi vállalkozások és a várossal együtt széles körű összefogással valósíthatjuk meg közös céljainkat.

Köszönjük a támogatást szponzorainknak és Szombathely városának!

A Szombathelyi KKA mezszponzorai: Gravitáció Kft., Galambos Logistic Kft., Kozma Szerszámáruház, Trend Optika csoport, Mega-Logistic Kft., Luce Innocente Kft., Step Kft., Volvo Alpok Autó, Arma Group Kft., Clear ’97 Kft., Food Forest, Sylver Fitnessz és Wellness Stúdió, Mvd-Szig Kft., Gáspár Mérnöki Iroda, HS Sport, Frisss.hu