Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Remekül sikerült ankét, szurkolóinkra jó benyomást tett a csapat

Drukkereink bíznak benne, hogy a fiatalos lendület kitart a szezon végéig és együtt küzdve megnyerhetjük a bajnokságot.
Remekül sikerült ankét, szurkolóinkra jó benyomást tett a csapat

Mint ismert, pénteken délután szurkolói ankétot, majd nyilvános edzést tartottunk, ahol Drukkereink először találkozhattak és megismerhették újjáépülő felnőtt csapatunkat. Idén is remek hangulatban telt a közösségi esemény, amelyen reméljük, hogy minden kérdésükre megkapták a válaszokat az érdeklődők. Az ankéton először a szurkolóknak is bemutatkoztak új igazolásaink és a szakmai stáb új tagjai is. Az új játékosoktól kezdve a régieken át minden felszólaló egyetértett abban, hogy nem lehet más célunk, mint a feljutás az NB I-be.

Pődör Zoltán ügyvezető, felnőtt csapatunk vezetőedzője hangsúlyozta, olyan keretet próbált összerakni, amely együtt maradhat a következő két szezonra és a tervezett NB I-be visszajutás esetén sem kellene majd átalakítani. Trénerünk fiatal, szerethető csapatot épít, amiért érdemes lesz kilátogatni a hazai mérkőzésekre, amelyeket a várossal és a Falcóval való kiváló együttműködésnek köszönhetően várhatóan az Aréna Savariában játszhatunk.  

Az ankéton szó esett természetesen a bérlet-árusításról is: ez még egyeztetés alatt áll, de a tavaly bevált támogatói bérletekhez várhatóan kedvezőbb áron juthatnak hozzá a Szurkolók. Fontos hír még, hogy az új idény előtt sportszergyártó márkát cserélt a klub, a lányok teljesen új felszerelést, mezeket kapnak és természetesen a szurkolói termékekkel kapcsolatban is igyekszünk majd megfelelni közösségünk igényeinek.

A kiváló hangulatú ankétot követően Szurkolóink nyilvános edzésen figyelhették meg élesben is a csapatot.

Az ankéton megismertük a csapatban és a szakmai stábban történt változásokat. Megbeszéltük a kitűzött célokat, illetve a klubnál sportoló gyerekek edzéseivel, ruházatával és mérkőzéseikkel kapcsolatos dolgokat. Örömmel fogadjuk az új játékosokat és a visszatérőket is, a csapat nagyon jó benyomást tett ránk. Bízunk benne, hogy a fiatal lendület kitart a szezon végéig. Reméljük, hogy a közös munka a szurkolók támogatásával sikerre viszi a csapatot a bajnokság megnyeréséhez – mondta az ankét után Szabó Zoltán, a Savaria Blue White Lions vezérszurkolója.

Köszönjük Mindenkinek, aki részt vett az ankéton! Találkozunk szerdán a Dunaszerdahely elleni hazai edzőmérkőzésen!