Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Répcelak: 4 mérkőzés, 4 győzelem

U12-es csapataink a bükiek, a répcelakiak, a csornaiak és a HVSE ellen is jobbak voltak.
Répcelak: 4 mérkőzés, 4 győzelem

2019. október 6. U-12, 1. forduló
Répcelak, Városi Sportcsarnok
Szombathelyi KKA I. - Büki TK 18-13
Szombathelyi KKA I. - Répcelak 20-7

SzKKA U-12 I. csapat: Ádám Júlia, Babos Kincső, Derdák Sára (kapus) - Gróf Gréta, Gerencsér Lea, Halász Tímea, Lang Regina, Lepsényi Judit, Bősze Olívia,  Németh Diána, Németh Emma (kapus), Pintér Szofi, Simon Ivett, Vígh Zorka

- Nagyon vártuk ezt a hétvégét, hiszen egy hónapja nem játszottunk tétmeccset. Ennek megfelelően kicsit döcögősen indult az első meccs, ennek ellenére uraltuk a meccset. Sok hiba volt, de a lelkesedésünk mindig átlendített a holtpontokon. A második mérkőzésen már jól pörögtünk, ekkor is sok hiba csúszott a támadásokba. Biztos győzelem lett a vége. Még nagyon az elején vagyunk, cserélgetünk, próbálgatjuk a játékainkat! Az akarattal az odafigyeléssel nem volt most se gond. A jövő héten az U-13 bajnokságban is elkezdjük. Gratulálok a lányoknak - összegezte a tapasztalatokat Debreczeni György edző. 


Szombathelyi KKA II. - Csorna 23-20
Szombathelyi KKA II. - Haladás VSE 24-5

SzKKA U-12 II. csapat: Bödei Dorka, Gyulai Emma, Jelencsics Amarilla, Kiss Panna, Sebestyén Csenge, Seper Zsófia, Spanyó Panni, Süle Szófia, Tüzes Míra, Unger Viktória (kapus).

- Az U-11 csapatunk az U-12 korosztályban a II. számmal megjelöltek, de egyáltalán nem voltak megilletődve, sőt Debreczeni Luca tanítványai magabiztosan, hatalmas lendülettel és akarattal játszották le mindkét mérkőzésüket. Kimondottan határozattan védekeztek és jó érzékkel, ritmussal sikerültek a lerohanások is. Nekem nagyon tetszett mindkét meccs. Örülök, hogy én helyettesíthettem Lucát a mai napon, aki tanulmányi okokból ma nem lehetett a lányaival. Gratulálok a csapatnak. Szeretném még elmondani és megköszönni a szülőknek azt a hátteret, amit adnak a csapatainknak. Nagyon jó hangulatot teremtettek a csarnokban - értékelt Debreczeni György edző.

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK