Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Rodosz, Zadar, Siófok - így töltődtek fel játékosaink a nyári szünet alatt - II. rész

Rodosz, Zadar, Siófok - így töltődtek fel játékosaink a nyári szünet alatt - II. rész

Folytatjuk sorozatunkat, melyben megmutatjuk, hogyan és hol töltötték a nyári szünetet az SZKKA játékosai. Nyaralós szériánk második részében Kulcsár Dorka, Balogh Petra és Christe Dalma mesélt.

- Igyekeztem kihasználni a pihenőnket, sok időt töltöttem családtagjaimmal, barátaimmal. Voltunk koncerteken, Balatonon is töltöttünk pár napot, ezek mellett persze rendszeresen eljártam edzeni konditerembe és futni is. Június utolsó hetében egyik barátnőmmel négy napra elutaztunk Rodoszra, ahol nagyon sok szép helyet néztünk meg, hajóúton is voltunk, sokat fürödtünk és napoztunk a parton. Kipihentem magam úgyhogy újult erővel és motiváltan várom az előttünk álló szezont – mesélte Kulcsár Dorka.

- A nyári kikapcsolódást Horvátország egyik szigetén, Zadarban kezdtem el. Egy hétre látogattunk el a barátaimmal, ahol rengetek szép dolgot láttunk, fürödtünk, és szórakoztunk, remekül ki tudtunk kapcsolódni. Ezután egyből Németországba repültem a családomhoz, ahol várt már a kiskutyám is. Nagyon feltöltődtem, hiszen egész évben nem láttam őket, kirándulni és strandolni is tudtunk – emlékezett vissza Balogh Petra.

- Sikerült jól kihasználnom a pihenő időt sokat tudtam a családtagjaimmal és a szeretteimmel lenni. Voltunk Székesfehérváron meglátogatni a család nagy részét és a barátokat. A kishúgommal végre tudtam egy kicsit több időt együtt tölteni ez okozta a legnagyobb örömet számomra. Találkoztam az itthoni gyerekkori barátaimmal ez is szuper volt. A barátommal is voltunk pár napot Siófokon, úgyhogy most már maximálisan feltöltődve várom, hogy kezdődjön a munka és lássam végre a lányokat is – fogalmazott Christe Dalma.