Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Sárvár: miénk a legsportszerűbb csapat cím!

A Bük elleni szoros csata utáni minimális arányú vereséget követően, a 3-4. helyért játszott meccsen a sárváriak bizonyultak jobbnak.
Sárvár: miénk a legsportszerűbb csapat cím!

ITT már megírtuk, hogy külön engedéllyel serdülő csapatunk szerepelt Sárváron, az NB II-es csapatok felkészülési tornáján. 

A szombat kora délután megvívott első, szoros meccsen minimális arányban maradtunk csak alul a bükiekkel szemben.

Serdülő csapatunk kiválóan helyt állt a tavalyi NB II-es bronzérmes ellen. Minden várakozást felülmúltak lányaink, a félidőben még vezettünk is, aztán fordítottak a bükiek, de egy kis szerencsével még döntőbe is juthattunk volna - tájékoztatott Pődör Zoltán, a csapat edzője.

SZKKA - Bük 24-26 (13-10). Gólszerzők: Pődör B. 8, Horváth A. 6, Lakatos L-Horváth L 3-3, Farkas N. 2, Győrffy L.-Tóth N. 1-1.

Késő délután a bronzéremért játszottunk, ahol Sárvár - SZKKA 22-17 (10-9) eredmény született. Itt Pődör Blanka 7, Győrffy Luca és Horváth Anna 3-3, Farkas Nerina 2, Horváth Lilla és Juhász Anna 1-1 gólig jutott.

A csapat így a 4. helyen végzett és kiérdemelte a legsportszerűbb csapatnak járó elismerést, amelyet Pődör Blanka vehetett át Farkas Ágnestől, a Vas megyei Kézilabda Szövetség elnökétől. A csapat legjobbjának Horváth Annát választották.