Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ifi: fölényes győzelem Sárváron

Pődör Zoltán együttese 11 góllal nyert az NB II-es sárváriak ellen.
Ifi: fölényes győzelem Sárváron

A szerdai, szentendrei vendégjáték után az NB II-ben szereplő Sárvári Kinizsi SE otthonában játszott edzőmeccset csütörtök este a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I/B-s és Ifjúsági I. osztályra készülő ificsapata. Pődör Zoltán együttese már a szünetben is három góllal vezetett és végül fölényes, 11 gólos győzelmet aratott. 

- A tegnapi hosszú utazás után ma arra voltunk kíváncsiak, hogyan reagálnak a sorozatterhelésre a lányok. Heti két meccset fognak játszani a szezonban és az NB I-es menetrendmódosítás miatt is szükség lesz a fiatalokra. Nagy terhelés vár rájuk év közben is, ezért kértük meg a Sárvárt, hogy a tegnapi edzőmeccs után ma is pályára léphessünk. Ezúton is köszönjük a Sárvárnak, hogy a mi kérésünkre lehetőséget adtak a meccsre. A találkozón a sorozatterhelés miatti kisebb hibák és figyelmetlenségeket leszámítva jó tempót játszottak. Egy-egy hiba csúszott a védekezésbe, de a támadójátékunkat szépen le tudtuk hozni. A tegnapi mérkőzéshez képest is léptünk előre. Szükséges és hasznos volt a találkozó, hiszen egy jó Sárvárral találkoztunk - értékelt Pődör Zoltán

Sárvári Kinizsi SE - Szombathelyi KKA U20 25-36 (15-18)

Sárvár Aréna, Felkészülési mérkőzés

SZKKA: Lakatos, Pham Lien, Horváth A. 6, Zsemberi, Kulcsár 5, Forgács 5, Pődör B. 9, Győri 2, Biró 4, Tóth A. 6, Farkas H. (kapus), Lőrincz (kapus), Christe (kapus), Dobány (kapus)