Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Serdülő csapatunk 2 meccsen 76 gólt lőtt!

A Vasas és a Budaörs csapatát is legyőztük pénteken.
Serdülő csapatunk 2 meccsen 76 gólt lőtt!

Péntek reggel felnőtt csapatunkkal együtt utazott Budapestre a serdülő csapatunk is. Az első, 11 órakor rendezett Kispest -SZKKA meccset megnéztek Pődör Zoltán ,,lányai”, majd egy ebéd után elindultak bejárni Budapestet. Elsőként a Fáy utcában, a Vasas serdülővel játszottak Tamási Katáék, aztán meglátogatták a Budaörs csapatát is. Nézzük, mi történt a 2 meccsen!

Vasas ASI - SZKKA 31:33
SZKKA: Pődör Blanka 8, Tamási Kata 2, Farkas Nerina 7, Lakatos Lizett 2, Juhász Anna 2, Horváth Anna 5, Mórocz Viktória, Horváth Lilla 3, Szentgyörgyvári Lia 2, Wagner Dóri 1, Sámson Petra 1, Tóth Nóri, Farkas Hanna, Lőrincz Brigitta.

Moyra Budaörs Handball - SZKKA 27:43
SZKKA: Pődör Blanka 6, Tamási Kata 6, Farkas Nerina 5, Lakatos Lizett 2, Juhász Anna 1, Horváth Anna 12, Mórocz Viktória 1, Horváth Lilla 2, Szentgyörgyvári Lia 2, Wagner Dóri, Sámson Petra 4, Toth Nóri 2, Farkas Hanna, Lőrincz Brigitta.

- Hasznos volt a mai út, már nagy szükség volt a mérkőzésekre. Az első összecsapáson, a Vasas ellen látszott is a bizonytalanság, de a második mérkőzésre már összeállt a védelem is, így könnyebben nyertünk. Fontos volt, hogy játszhattunk, folytatjuk tovább a felkészülést – értékelte a 2 meccset Pődör Zoltán edző, aki ezután is köszöni az ellenfeleknek, hogy fogadták csapatunkat.