Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Serdülő csapatunk fölényes hazai győzelemmel lendülhet még jobb formába

Ifistáink jól játszottak és nagyot küzdöttek a papíron esélyesebb kínai U19-es válogatott ellen.
Serdülő csapatunk fölényes hazai győzelemmel lendülhet még jobb formába

Ifjúsági és serdülő csapatunk is hazai bajnokival folytatta a héten a szereplését a korosztályos I. osztályban. Serdülőink hétről-hétre egyre jobb formában játszanak és most fölényes győzelmet arattak itthon az MTK gárdája ellen, ifistáink pedig hatalmasat küzdve egy szoros mérkőzésen maradtak alul a papíron jóval esélyesebb U19-es kínai válogatott ellenében.

Szombathelyi KKA – MTK Budapest 43-21 (24-9)

U17 I. Osztály, Nyugati csoport, 9. forduló

SZKKA: Papp R., Németh E. (kapusok) – Kovács R. 3, Kustán 7, Simon 4, Lang 2, Lepsényi 2, Kocsis 1, Nemes 5, Bősze 5, Pál K., Csizmazia 4, Laposa 4, Kelemen 4, Arday 2, Tóth F.

- Meccsről meccsre egyre jobb formában vagyunk és kezdünk beleszokni a serdülő első osztályba. Nagyon jól álltunk hozzá a mérkőzéshez és már az elején eldöntöttük a hazai összecsapást. Örülök, hogy mindenki pályára tudott lépni és ki tudta venni a részét a győzelemből. Sokat és keményen dolgozunk, biztos vagyok benne, hogy meglesz az eredménye és meglepetéseket is fogunk okozni az elkövetkező fordulókban – értékelt serdülő csapatunk edzője, Huszár Benjámin.


Szombathelyi KKA – Kína „B” válogatott (U19) 20-25 (10-9)

U19 I. Osztály, Nyugati csoport, 9. forduló

SZKKA: Pados, Papp R., Horváth L. (kapusok), Szákovics 3, Török 2, Csizmazia 4, Kiss J. 1, Gönczöl 6, Pál Zs. 4, Takács K., Horváth L., Arday, Szabó-Rácz, Gubics, Pál K., Nyári.

- Hosszú idő után jól játszottunk és küzdöttünk. Ez még mindig nem az, amit szeretnék, de keményen harcoltunk, ami még több erőt ad a további munkához a kívánt eredmény elérése érdekében – fogalmazott a meccs után Mirko Vujovic, ifistáink trénere.