Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Serdülő csapatunk Fradi-veréssel zárta az alapozási időszakot

Pődör Zoltán edző a védekezésben és a támadásban is tapasztalt fejlődést.
Serdülő csapatunk Fradi-veréssel zárta az alapozási időszakot

FTC – SZKKA 44-50 (9-11, 16-14, 13-15, 6-10) .
SZKKA: Tamás Kata 10, Pődör Blanka 16, Farkas Nerina 4, Juhász Anna 2, Horváth Lilla 4, Lakatos Lizett 3, Szekér Petra 3, Szentgyörgyvári Lia 3, Tóth Nóri, Farkas Hanna, Mórocz Viktória, Wagner Dóri, Lőrincz Brigitta, Sámson Petra 5;

A Fradi kezdte erősebben a mérkőzést, de a mieink az első 5 perc után magukhoz tértek és visszaverték sorra az FTC támadásokat és az első játékrész végére stabilizálták és egy gólos előnnyel zártak! A második játékrészben tovább folytatódott a nyomás és a csapatok fej-fej mellett haladtak, ezt a 20 percet a Fradi hozta és 25:25-ös döntetlennel vonultak a csapatok a szünetre. A harmadik heroikus részben hol itt, hol ott volt az előny, de a játékrész végén a mieink örülhettek, hiszen két góllal vezettek, 38:40 állt a táblán! A végjátékban a jóval hosszabb sorral bíró Fradi bírta talán kevésbé és mind jobban elszakadtak a mienk tőlük és a vége szinte magabiztos hat gólos előny lett! Nagyon szép támadás vezetések voltak mindkét oldalon talán a védekezéssel maradtak adósok a csapatok! 

-    - Kicsit aggódtam a 4x20 perc miatt, de utólag kijelenthetem jól sikerült az alapozás! Egy utasítás volt, bírjuk a végéig, ugyanis a Fradi hosszú sora szinte végeláthatatlan volt! Nagyon értékes volt ez a délután, mert támadásban több új felállást tudtunk gyakorolni és helyenként a védekezésben is tapasztaltam előrelépést! Voltak gyors szakaszaink, de egy ilyen maratoni meccsen nem is ez volt az elsőszámú cél! Elégedett vagyok a csapatom minden tagjával, örülök, hogy mindenki kapott és élt is a lehetőséggel! Ezzel a mai úttal lezártuk az alapozás időszakát köszönjük a lehetőséget a Fradinak - értékelte a fővárosi sikert Pődör Zoltán edző. 
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK