Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Serdülő csapatunk idegenben vett revánsot!

A múlt heti, HYPO elleni szombathelyi vereség után az osztrák fővárosban vágtunk vissza!
Serdülő csapatunk idegenben vett revánsot!

HYPO - SZKKA 23:27

SZKKA: Tamási Kata 9, Pődör Blanka 9, Farkas Nerina 2, Juhász Anna 1, Horváth Lilla 1, Lakatos Lizett 3, Szekér Petra, Szentgyörgyvári Lia, Tóth Nóri, Farkas Hanna, Mórocz Viktória, Szabó Noémi, Wagner Dóri, Sámson Petra 2, Lőrincz Brigitta.

Az első percekben már magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és ellentmondást nem tűrve támadtunk egészen az első játékrész 15 percéig. Ezután az ellenfél nem adta fel és kezdett visszakapaszkodni, a félidőre két gólos előnnyel mehettünk pihenni. A második játékrészben felváltva estek a gólok, de magabiztosan tartottuk a különbséget. Igaz, a végjátékra a játékvezető a hazaiakat akarta kihozni győztesnek, de ezt a mieink nem hagyták és egy heroikus hajrával négy gólra növelték a különbséget, így a két meccs összesítését nézve +1-gyel nyertük a párharcokat. 

– A lányokat úgy küldtem a pályára, hogy az első pillanattól kezdve harcoljanak! Ezt meg is kaptam, örülök neki, hogy vissza tudtunk vágni a múlt heti álmos meccsért!  Akadtak még technikai hibáink, de sebességben és védekezésben léptünk előre a múlt heti kozármislenyi bajnoki óta! Jó az irány, csütörtökön folytatjuk Budapesten, a Fradi ellen – értékelte a 4 gólos bécsi győzelmet Pődör Zoltán edző. 
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK