Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Serdülő és U14-es csapatunk is legyőzte a Kozármislenyt

Az U15-ös lányok viszont kikaptak a hétvégén.
Serdülő és U14-es csapatunk is legyőzte a Kozármislenyt

Mint ismert, NB I-es és ifjúsági csapatunk mellett a serdülő, U15-ös és U14-es együttesünk is összemérte tudását a Kozármisleny korosztályos csapataival. A Haladás Sportkomplexum csarnokában rendezett zártkapus edzőmérkőzéseken serdülőink és U14-eseink győztesen hagyták el a pályát, az U15-ös lányok viszont vereséget szenvedtek. Mutatjuk a részleteket és edzőink értékeléseit.

Szombathelyi KKA serdülő – Kozármisleny SE serdülő 34-24 (18-16)

SZKKA: Lékai 2, Ihász 7, Vincze 1, Rieger 1, Krilov 4, Felföldi, Rákos 1, Pál K. 2, Szlámer, Káli 1, Németh J. 7, Juhász 4, Nagy N., Pados, Geosits, Marton 4.

- Hasznos edzőmérkőzést játszottunk. Az első félidőben megmutatkozott, hogy mi az, ami nem fér bele a játékunkba egy ilyen kaliberű ellenféllel szemben. A második félidőben azonban sikerült változtatnunk, így már mi irányítottuk a mérkőzést – értékelt Skoda Bence vezetőedző.

Szombathelyi KKA U15 – Kozármisleny SE U15 18-33 (12-17)

- Kettős képet mutatott az edzőmeccs. Az első félidőben nyújtott védekezés ellen partiban voltunk, születtek jó megoldások. A második félidő a zárt hatos falas védekezés ellen viszont nyögvenyelősre sikerült. Védekezésben keményebbnek kell lennünk, a támadásnak pedig összeszokottabban kell működnie – értékelt U15-es együttesünk edzője, Tánczos Balázs.

Szombathelyi KKA U14 – Kozármisleny U14 SE 18-14 (8-5)

SZKKA: Derdák, Németh E., Konecski 1, Lang, Nagy F. 2, Lepsényi 2, Papp J. 1, Gróf, Csizmazia 2, Kovács R. 2, Gerencsér 1, Halász 3, Németh D. 4, Vígh.

- A jövőben jobban kell koncentrálnunk, támadójátékban több hibát is vétettünk. Védekezésben sokat léptünk előre, a labdacsapdákat meg tudtuk valósítani, amit gyakoroltunk az edzéseken. Külön öröm, hogy több játékos egyénileg is fejlődött védekezésben, ez a faultszámokban is látszik. A szezonrajtra minden összefog állni, bizakodó vagyok – nyilatkozta Huszár Benjámin, U14-es csapatunk edzője.

U14-es csapatunk is nyert a hétvégén