Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Serdülő I. osztály: a jó periódusok ellenére kikaptunk a DKKA-tól

A védekezésben még voltak hiányosságok.
Serdülő I. osztály: a jó periódusok ellenére kikaptunk a DKKA-tól

Szombathelyi KKA - Dunaújvárosi KKA 25-35 (13-17)

SZKKA: Farkas (kapus) - Szabó,Juhász L.1, Wutschi 4, Lakatos 11(3), Krilov, Juhász A. 1. Csere: Molnár (kapus) - Marton 1, Czenki, Szlámer 1, Takács, Lékai, Geosits, Pham Lien 6, Sárközi.

Ismét egy évekkel idősebb csapattal játszottunk, ennek ellenére voltak nagyon jó periódusai a mérkőzésnek. Szokásos kezdeti megilletődöttség után tetemes hátrányból meg tudtuk fordítani a meccset, de az első félidő vége megint az ellenfélé volt. A második félidőben folyamatosan növelte az előnyét a Dunaújváros és megérdemelten nyert.

- Összeségében nem játszottunk rosszul, voltak kifejezetten jó periódusai a mérkőzésnek. amikre lehet építeni. Az előző NEKA, illetve a mostani DKKA meccsen is a védekezés az, ami nem állt össze, ebben van hiányérzetem, de tisztában vagyok vele, hogy nem egyszerű súlyban, magasságban fölöttünk álló csapatokkal szemben védekezni. Nekünk elsősorban nem őket kellett legyőzni a céljaink eléréséhez. Jövő héten Budaörsön játszunk, megteszünk mindent, hogy onnan elhozzuk a két pontot - foglalta össze a látottakat Vers Ákos edző. 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK