Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Serdülő: Nagyszerű fordítás után itthon tartottuk a két pontot

Serdülő: Nagyszerű fordítás után itthon tartottuk a két pontot

Ifjúsági csapatunk magabiztos győzelme előtt serdülőink is a rivális DKKA együttesét látták vendégül az egyetemi csarnokban. A találkozót a vendégek kezdték jobban és bár a folytatásban megkezdtük a felzárkózást, a szünetben még így a DKKA-nál volt az előny. A második játékrészben mutatott stabil védekezéssel és jó támadójátékkal aztán nem csak a meccs irányítását, hanem a vezetést is átvettük és végül magabiztos győzelmet arattunk, amivel aztán be is fogtuk a DKKA-t a tabellán. Kilenc győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel az ötödik helyről várjuk a folytatást.

- Tudtuk, hogy a Dunaújváros szeretne visszavágni az első fordulóban begyűjtött idegenbeli győzelmünkért, ennek megfelelően nagy lendülettel kezdtek a vendégek. Nekünk nem sikerült kellően felpörögni, de egy időkérés után kezdett összeállni a védekezésünk és a támadójátékunk is jól működött. A második félidőben tudtuk ezt folytatni, így sikerült fordítani és magabiztos előnyt kidolgozni. Örülök, hogy itthon tudtuk tartani ezt a két pontot, gratulálok a lányoknak – értékelt csapatunk edzője, Skoda Bence.

Szombathelyi KKA – Dunaújvárosi KKA I. 31-26 (15-16)

Serdülő I. osztály, 14. forduló

SZKKA: Pados, Nagy N., Albert (kapusok), Káli, Török 5, Juhász, Ihász 6, Wutschi 5, Gombás 1, Pál K. 5, Lékai, Tóth B. 3, Krilov, Temesvári 6.