Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Serdülő NBI: magabiztos hazai győzelem

A Swietelsky-Szombathelyi KKA serdülőcsapata gyorsan eldöntötte a két pont sorsát a KSI elleni vasárnap délelőtti bajnokin.
Serdülő NBI: magabiztos hazai győzelem

A fővárosi ellenfél játékerejét nem tükrözi hűen a tabella, a KSI Akadémia ugyanis jobb csapat annál, minthogy a 10. helyen szerénykedjen. A mieink ennek megfelelően álltak a mérkőzéshez, az első 10 percben a szombathelyiek előnyt szereztek, ám a vendégek nem adták fel a harcot. Az első játékrész elejére aztán sikerült megtörni a KSI ellenállását mind védekezésben, mind támadásban. A második félidőben már csak az volt a kérdés, hogy Pődör Zoltán legénysége milyen különbséggel nyeri a meccset. Ekkor már ügyesen, kreatívan játszottak a szombathelyiek, akik remekül kiszolgálták az egyetemi csarnokba kilátogató nézőket. A Swietelsky-SZKKA csapatában ezúttal is sokan kaptak játéklehetőséget, és a csajok ismét éltek is a bizalommal.  

 

Pődör Zoltán, a gárda edzője így értékelte a látottakat.
– Kicsit álmosan kezdtük a találkozót, az első 10-15 perc amolyan vasárnap délelőtti hangulatban telt. Aztán belelendültünk, és játszottunk egy jót. Gratulálok a csapatomnak. 

 

Swietelsky-Szombathelyi KKA – KSI Akadémia  31–19  (16–9)
Swietelsky-SZKKA: Lőrincz Brigitta, Pődör Blanka 5, Horváth Anna 5, Horváth Lilla 1, Győrffy Luca 4, Tamási Kata 7, Sámson Petra, Tóth Nóri 1, Baranyai Lara, Farkas Hanna, Farkas Nerina 4, Juhász Anna, Szekér Petra 2, Lakatos Lizett 1, Varga Vanessza 1, Szuhogyi Rebeka. Edző: Pődör Zoltán.