Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Serdülő-siker Dorogon

A serdülő I. osztály nyugati csoportjában a második félidő javunkra döntött, ezzel sikerült Dorogról elhozni mindkét bajnoki pontot.
Serdülő-siker Dorogon

Dorogi ESE – Swietelsky-Szombathelyi KKA (15:14) 28:29
Swietelsky-SZKKA: Győrffy Luca 2, Pődör Blanka 7, Farkas Nerina 6, Lakatos Lizett 4, Horváth Anna 7, Tamási Kata 3, Lőrincz Brigitta, Farkas Hanna, Tóth Nóra, Sámson Petra, Szuhogyi Rebeka, Horváth Lilla 4, Varga Vanessza, Wágner Dóri, edző: Pődör Zoltán

Az ellenfél nagy iramban kezdte el a mérkőzést és rendre gyors támadásokkal ostromolta az álmos és rendezetlen védelmünket! A 15. percben időt is kértünk, hogy rendezzük a sorainkat egy 3-0-ás dorogi sorozat után. Valószínű a hosszú út is, de csak kapaszkodtunk a félidőig és 1 gólos hátrányban mentünk szünetre.
A második félidőre egy ,,másik csapatunk” érkezett a parkettre és percek alatt kiegyenlítettünk, majd meg is fordítottuk a mérkőzést! Ezután már nem engedtük ki a vezetést a kezünkből, a végéig tartottuk az előnyt, sőt már 4 is volt az előnyünk, ám sajnos a végjátékot elkönnyelműsködtük, de veszélyben már nem volt a győzelmünk!

Pődör Zoltán edző: a hosszú út rányomta a bélyegét a játékunkra, nagyon szétszórtan játszottunk, de a félidei fejmosás megtette a hatását…Még mindig azon kísérletezünk, hogy az ilyen távoli mérkőzésekre hogyan készüljünk. Remélem, hamarosan megtaláljuk a legideálisabb megoldást!

A dorogi győzelemmel pontszámban utolértük a 3. helyen álló DKKA NKft. csapatát. Lányaink legközelebb április 14-én a KSI KA ellen szerepelnek majd. 
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK