Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Serdülőink fölényes győzelmet arattak a szezon első hazai meccsén a Siófok ellen

Serdülőink fölényes győzelmet arattak a szezon első hazai meccsén a Siófok ellen

Az U17-es I. osztályú bajnokság az első fordulójában az elmúlt hétvégén ugyan a Győri ETO otthonában nem sikerült borítani a papírformát (23-30), de négy nappal később nagyon magabiztos, 25 gólos győzelemmel javított és mutatkozott be hazai pályán a Siófok KC ellen a Szombathelyi KKA serdülő csapata.

- Jó mentalitásban kézilabdáztunk. Minden játékos kapott lehetőséget a bizonyításra és ezzel élni is tudott. Örülünk az első sikernek, remélem, hogy ez motiválja a csapatot a további kemény munkára – értékelt Huszár Benjámin, serdülőink edzője.

Szombathelyi KKA – Siófok KC 46-21 (22:7)

U17 I. Osztály, 2. forduló

SZKKA: Németh E., Papp R. (kapusok), Arday 10, Bősze 7, Csizmazia 7, Kasper 4, Kocsis 1, Konecsni, Kovács R. 2, Kustán 4, Lang 4, Laposa 1, Lepsényi, Kelemen 2, Pál K. Zs. 3, Tóth 1.


Ifjúsági csapatunk is a Balaton-partiakkal találkozott szerdán az U19-es I. osztályú bajnokság második fordulójában. A lányok nagyot harcoltak és sokáig vezettek is a találkozón, de a hajrában végül kicsúszott a kezükből a győzelem, így a Siófok vitte el a két bajnoki pontot.

Szombathelyi KKA – Siófok KC 32-34 (17-15)

U19 I. Osztály, 2. forduló

SZKKA: Pados, Piri (kapusok), Török 5, Wutschi 7, Kasper 3, Szabó-Rácz 1, Gubics 1, Pál K. Zs. 11, Nyári 2, Gönczöl 1, Pál Zs. 1, Bősze.

- Kiélezett csata zajlott a pályán, a lányok küzdeni tudása példaértékű volt, de sajnos sokat hibáztunk, illetve a végjátékban a hazai pálya előnyét sem tudtuk élvezni – mondta a meccs után ifjúsági csapatunk trénere, Mirko Vujovic.