Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Serdülőink győzelemre hajtanak

A leány serdülő I. osztály nyugati csoportjában Swietelsky-SZKKA – Kozármisleny SE mecset rendezünk szombaton 14 órakor.
Serdülőink győzelemre hajtanak

Pődör Zoltán, csapatunk edzője a meccs előtti várakozásait megfogalmazva arra figyelmeztetett, hogy Kozármisleny erős ellenfél, ugyanis nagyon jó utánpótlás-nevelés zajlik ott is. 
Idegenben nyolc góllal nyertünk, így szinte kötelező itthon is begyűjteni a bajnoki pontokat, szóval. nyerni szeretnénk, bár mindig éles a küzdelem a két csapat között. Kozármisleny is híres az eredményes utánpótlásáról, ezért végig koncentrálnunk kell, de úgy gondolom, hogy jó játékkal, tetszetős teljesítménnyel felülkerekedhetünk rajtuk. Jól felkészültünk, maximális erőbedobással játszunk majd és akkor meglesz a győzelem – fogalmazott Pődör Zoltán. 
Csapatunk hazai győzelem esetén pontszámban utolérné a tabella 3. helyén álló DKKA NKft.-t. 

A női ifjúsági I. osztály nyugati csoportjában szombaton 16 órakor kezdődik majd a Swietelsky-SZKKA – Kozármisleny SE mérkőzés. Annak ellenére, hogy a tavaszi rajton kikapott ifi csapatunk, Józsa Krisztián bizakodóan nyilatkozott a pénteki edzésen. Igyekeztünk jól felkészülni és szeretnénk megnehezíteni az ellenfél dolgát, bízom a tisztes helytállásban, mondta a honlapunknak nyilatkozó utánpótlás-igazgatónk. 

Mindkét meccset az Egyetemi Sportcsarnokban rendezzük meg. Szurkolóinkat arra kérjük, hogy minél nagyobb létszámban látogassanak ki és buzdítsák csapatainkat!