Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Serdülőink magabiztos győzelmet arattak

A leány serdülő I. osztály nyugati csoportjában csapatunk végig meggyőzően játszva szerezte meg a 2 bajnoki pontot: Swietelsky-SZKKA – Kozármisleny SE 31-24 (14-10)!
Serdülőink magabiztos győzelmet arattak

Swietelsky-SZKKA: Farkas Hanna 1 - Pődör Blanka 4, Farkas Nerina 6, Juhász Anna, Tóth Nóra, Sámson Petra, Horváth Lilla 2, Wagner Dóra, Tamási Kata 7, Szuhogyi Rebeka, Lakatos Lizett 4, Horváth Anna 7.

Pődör Zoltán, a csapat edzője a meccs előtti várakozásait megfogalmazva arra figyelmeztetett, hogy Kozármisleny erős ellenfél, ugyanis nagyon jó utánpótlás-nevelés zajlik ott is. Így is lett, bár a 14-10-es félidei eredmény után egyre inkább elléptek fiataljaink, a végén 7 gólos siker született. A meccs után a csapat kapusát, egyik legeredményesebb játékosát és persze az edzőt is megkérdeztük.  

Farkas Hanna kapus: örülök, hogy egy ilyen erős ellenféllel szemben jól védtem, és még egy gólt is tudtam dobni. 

Tamási Kata: összesen 7 gólt szereztem, ezek közül számomra az volt a legemlékezetesebb, amikor lefordulásból dobtam gólt, a többi hetesből esett, de azok is fontosak voltak a csapat szempontjából. 

Pődör Zoltán edző: az eredménnyel elégedett vagyok, de a teljesítményünket még egyenletesebbé kell tennünk. Hullámvölgyeink is akadtak még, ezek miatt a későbbiekben egy keményebb csapat ellen még rá is fázhatunk. Úgy gondolom, hogy jó irányban haladunk, folyamatosan fejlődünk, örülök a győzelemnek.

Csapatunk ezzel a győzelemmel 20 pontos lett és utolérte a tabella 3. helyén álló DKKA NKft. csapatát. A következő fordulóban február 21-én, a 11. helyen álló Érd ellen, idegenben szerepelünk.