Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Siker idegenben!

A Swietelsky-SZKKA megnyerte negyedik bajnokiját is az NB/I B-ben, így továbbra is száz százalékos teljesítményt nyújt városunk kézicsapata. A rangadón mindössze egy találat döntött!
Siker idegenben!

Az első félidőben végig kontroláltuk a mérkőzést, támadásban eredményesek voltunk, a kapuban Schneck Réka jó teljesítményt nyújtott. Ha az ellenfél kapuja előtt pontosabbak lettünk volna, még nagyobb lehetett volna a különbség. A második játékrészt nagyon rosszul kezdtük, sok hibával játszottunk. Az ellenfél kihasználta ezt, és lelkes közönsége támogatásával megfordította az eredményt. Két góllal is ment már a hazai együttes, azonban volt tartásunk, előbb kiegyenlítettünk, majd visszavettük a vezetést. A végjátékban Schneck Réka több bravúrt is bemutatott, egy hétméterest is hárított, és így egy góllal nyertünk.

 

Mohácsi TE–Swietelsky-SZKKA  28–29 (11—14)


Swietelsky-SZKKA: Schneck Réka, Pálinkás Viktória, Jurik Petra (kapusok), Csire Fanni 2, Ivanics Dóra 2, Takács Krisztina 4, Horváth Petra 5, Smid Eszter 1, Szendrei Barbara 1, Csépke Dominika 1, Bozzai Zsófi, Cser Dóra, Takács Bianka 6, Schneider Éva 4, Pődör Rebeka, Virág Noémi 3. Vezetőedző: Füzesi Ferenc.