Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Sikerült visszahozni Szombathelyre az NB I-es női kézilabdát!

Egy meccs erejéig, egy edzéssel a Haladás Sportkomplexumban játszhatunk!
Sikerült visszahozni Szombathelyre az NB I-es női kézilabdát!

Hosszú tárgyalások és egyeztetések után sikerült visszahozni Szombathelyre az NB I-es női kézilabdát. Klubunk köszöni a városvezetés segítségét, a megállapodás értelmében egyelőre annyi biztos, hogy a soron következő, Kisvárda elleni rangadót (vasárnap, 18:00) a Haladás Sportkomplexumban játszhatjuk. Mindkét fél törekszik a hosszú távú megoldásra. A hogyan továbbról a HVSE csütörtöki elnökségi ülésén döntenek.

Természetesen a lányok ezúttal is mindent megtesznek azért, hogy ezt a rendkívül fontos mérkőzést megnyerjék, igaz a még számunkra is új csarnokot egyelőre nem tudtuk belakni, hiszen a héten csak egy edzésre kaptunk lehetőséget a mérkőzés helyszínén. 

Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy akárcsak az eddigi összes, így a legutóbbi, Győri ETO elleni hazai mérkőzésünket is zsúfolt telt ház előtt játszottuk. Hatalmas volt az érdeklődés, pillanatok alatt elfogyott az összes, közel háromezer belépő. A Rohonci úti létesítményben viszont sajnos csak korlátozott számban vehetnek részt szurkolóink, a felfokozott érdeklődés miatt érdemes tehát sietni és minél hamarabb beszerezni a belépőket!

Erre január 21-én, kedden, munkaidőben 8 órától lesz lehetőség a Berzsenyi téri irodánkban.