Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Sima győzelemmel kezdte a szezont az ifi

Pődör Zoltán együttese 11 góllal nyert a Dunaújváros otthonában.
Sima győzelemmel kezdte a szezont az ifi

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia ificsapata szerda délután a Dunaújvárosi KKA vendégeként kezdte meg az Ifjúsági I. osztály 2020/21-es szezonját. A jó erőkből álló hazaiakkal szemben már az első félidőben kezdett kibontakozni az SZKKA fölénye. Taktikus játék, határozott védekezés és jó kapusteljesítménynek is köszönhetően már a szünetben négy góllal vezettek Pődör Zoltán tanítványai. A második félidőben gyors ellentámadásokkal tudtuk továbbnövelni az előnyünket és 11 góllal is teljesen megérdemelten nyertünk, 36-25-re. 

- Nagy támadásszámú mérkőzésen 25 gólt kaptunk, ezért a védekezésünkkel meg voltam elégedve. Első bajnoki mérkőzésnek kiváló volt a mai találkozó. A lányok nagyon jó mentalitással léptek pályára, elégedett voltam a hozzáállásukkal és akaratukkal. Ebből lehet még továbblépni, hogy meghatározó csapattá váljunk az I. osztályú Ifjúsági bajnokságban - értékelt ificsapatunk vezetőedzője, Pődör Zoltán. 

Dunaújvárosi KKA U20 - Szombathelyi KKA U20 25-36 (13-17)

SZKKA: Lőrincz (kapus), Biró 1, Forgács 5, Győri 5, Kulcsár 4, Pődör 9, Lakatos, Horváth A. 5, Szmolek, Pham Lien 1, Jefcsák, Csapó (kapus) 1, Tóth A. 5.