Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Sima serdülő siker

A serdülő I. osztály nyugati csoportjában a vártnál könnyebb győzelmet arattunk az 5. helyen álló nemesvámosiak ellen.
Sima serdülő siker

SZKKA - Bajnok DSE Nemesvámos 36-23 (20-13)
SZKKA: Lőrincz Brigitta, Pődör Blanka 13, Tamási Kata 6, Sámson Petra 3, Lakatos Lizett 2, Horváth Anna 9, Tóth Nóri, Wágner Dóri, Farkas Hanna, Szabó Noémi, Juhász Anna 1, Szekér Petra, Kiss Brigitta 1, Wutschi Verona 1, Marton Jázmin, Juhász Luca.

Végig kézben tartva a mérkőzést magabiztosan tartottuk itthon a két pontot a Nemesvámos elleni rangadón! Az első tíz percben tartotta velünk a lépést a vendégcsapat, majd fokozatosan szakítottuk le magunkról az üldözőinket! Így a félidőre már megnyugtató előnnyel térhettünk pihenőre! A Nemesvámos jó csapat, így nem dőltünk hátra, hanem próbáltuk ott folytatni, ahol abbahagytuk, de már a vendégek nem tudtak megújulni, számos sérüléssel is bajlódtak, így a második félidő már nem tartogatott izgalmakat! Külön öröm, hogy két 2006-os játékos, Wutshi Verona és Marton Jázmin is be tudott mutatkozni a serdülő csapatunkban, az előbbi góllal is hozzá tudott járulni a hazai győzelemhez! 

- Fontos győzelmet arattunk, a vártnál talán könnyebben sikerült nyerni, de ez nem fog minket megnyugtatni. Tovább menetelünk a bajnokságban! Nagyon örültem, hogy a 2006-os születésű játékosaink közül Veronát és Jázmint is pályára tudtam küldeni és meg is állták a helyüket! Sajnálom viszont, hogy Juhász Luca nem léphetett pályára, ő kisebb sérüléssel bajlódott, így neki a következő meccsen lesz lehetősége bizonyítani – értékelte a látottakat Pődör Zoltán edző. 

Csapatunk legközelebb május 2-án Siófokon szerepel majd.